Η απάντηση Σακελλαρίδη για το παρεμπόριο

Τις βασικές θέσεις του προγράμματός του για το δήμο της Αθήνας ανέλυσε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Σακελλαρίδης έδωσε και τις δικές του απαντήσεις σχετικά με τις θέσεις του για την εγκληματικότητα και το παρεμπόριο, για τις οποίες έχει κατακριθεί το τελευταίο διάστημα, τόσο από τη ΝΔ, όσο και από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

«Η εγκληματικότητα ανθεί εκεί που υπάρχουν σκοτεινές τρύπες» δήλωσε χαρακτηριστικά

ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και αναφέρθηκε σε κοινωνικές πρωτοβουλίες που θα αναλάβει για την τόνωση της οικονομικής ζωής της πόλης καθώς και την ανάγκη αστυνόμευσης που υπάρχει στις γειτονιές της Αθήνας, εκεί που υπάρχει πραγματικά πρόβλημα εγκληματικότητας ενώ επεσήμανε ότι δεν πρέπει να γίνεται και κατάχρηση εξουσίας από την πλευρά της αστυνομίας.

Τόνισε πάντως πως πρέπει να δοθούν περισσότερες άδειες σε μικροπωλητές, όχι όμως σε μεγάλους εμπορικούς δρόμους της πόλης, όπως η Ερμού, αλλά σε σημεία που δεν θα θιγούν οι καταστηματάρχες.

Όσο για το πρόγραμμά του, είπε: «Δεν είμαστε μια παράταξη που ξυπνούσε από χειμερία νάρκη σε κάθε εκλογές Για αυτό το λόγο έχει το πιο πλήρες πρόγραμμα από όλες τις δημοτικές παρατάξεις το οποίο σύντομα θα δοθεί και στη δημοσιότητα. Οι βασικές άξονες του προγράμματος περιλαμβάνουν: Βαρύτητα στα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής. Να υπάρξει ανακούφιση στα καθημερινά σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γειτονιές της Αθήνας π.χ. ενίσχυση παιδικών σταθμών, σχολικών κτιρίων κ.α. Ο δήμος οφείλει να προστατεύει το δημότη

Ποιότητα ζωής. Φροντίδα για τους δημόσιους χώρους της πόλης. Αξιοποίηση ελεύθερων χώρων και επαναλειτουργία τους.

Ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας στο κέντρο της πόλης.

Ζητήματα δημοκρατίας. Πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της συμμετοχής των δημοτών στη λήψη των αποφάσεων του δήμου».

Keywords
Τυχαία Θέματα