Η Selena Gomez απέλυσε… τους γονείς της

Η SelenaGomezπήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τους μάνατζερ της οι οποίοι τυγχάνει να είναι οι γονείς της.

Η μητέρα της 21χρονης τραγουδίστριας MandyTeefey και ο πατριός τηςBrianTeefey είχαν την ευθύνη της καριέρας της από την πρώτη μεγάλη της επιτυχία, το “WizardsofWaverlyPlace” τηςDisney. 7 χρόνια μετά, η Gomez κάνει την επανάστασή της.

Πηγές αναφέρουν στο TMZότι η τραγουδίστρια έκανε αυτή την κίνηση τον προηγούμενο μήνα πιστεύοντας ότι η φήμη της έχει ξεπεράσει τις δυνατότητες των γονιών της

ως μάνατζερ και ότι είναι αρκετά διάσημη πια ώστε να έχει έναν πιο έμπειρο επαγγελματία στο πλάι της. Μία από τις επιλογές της Gomezφαίνεται να είναι ο μάνατζερ της KatyPerry, BradfordCobb.

Παρόλο που η Gomezείχε πολλές διενέξεις με τους γονείς της κατά τη διάρκεια της καριέρας της (και της σχέσης της με τον JustinBieber), οι πηγές αναφέρουν ότι αυτές οι τριβές δεν ήταν ο λόγος της διακοπής της συνεργασίας. Η ίδια είναι ακόμα δεμένη με την οικογένειά της παρόλο που αυτή δε συμφωνεί με την απόφασή της.

Τα αμερικανικά μέσα εκφράζουν απορίες για το αν η αναζωπύρωση της (με πολλά διαλλείματα) σχέσης της τραγουδίστριας με τον JustinBieber έχει κάποια σχέση με αυτή της την απόφαση, τη στιγμή που τα δύο γεγονότα συμπίπτουν χρονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα