Η Katherine Heigl κάνει την αυτοκριτική της (photos)

Η Katherine Heigl είναι ηθοποιός με επιτυχίες και στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη. Όταν, όμως, το άστρο της άρχισε να πέφτει, η ίδια ένοιωσε προδομένη.

“Αυτό που ήταν ο καλύτερος μου φίλος για μεγάλο χρονικό διάστημα, μου γύρισε την πλάτη” είπε η Heigl στο Marie Claire UK για το τεύχος Αυγούστου “Και δεν το περίμενα. Ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για εμένα”

Η 35χρονη ηθοποιός άρχισε να αντιμετωπίζει το σκληρό πρόσωπο της βιομηχανίας θεάματος πριν 6 χρόνια, όταν η ίδια αφαίρεσε το όνομά της από τις υποψηφιότητες των Emmy 2008 γιατί θεώρησε ότι ο ρόλος της στο “Grey’s Anatomy” δεν είχε

τις προοπτικές για να αξίζει μία. Μετά τις επιτυχίες “Knocked Up” και “27 Dresses”, οι ταινίες “The Ugly Truth” και “Life As We Know It” έλαβαν πολύ κακές κριτικές. Το αποκορύφωμα; Πέρυσι, βρέθηκε στο Νο 2 της λίστας του Forbes με τους υπερ-αμειβόμενους ηθοποιούς.

“Είχα μια πολύ καλή περίοδο. Λατρεύω τις ρομαντικές κομεντί. Αλλά δε μπορούσα να πω όχι. Σταμάτησα να μου βάζω προκλήσεις. Σα να επαναλαμβανόμουν. Γι’ αυτό έκανα ένα διάλειμμα, για να αναρωτηθώ ‘Τι θέλω; Τι ψάχνω;’ και πέρασα μια περίοδο όπου σκεφτόμουν να αφήσω το Hollywood”

Λέει η ηθοποιός για την κακή επαγγελματική της φήμη που την ακολούθησε μετά.

“Ναι, τότε σκεφτόμουν μήπως να ανοίξω ένα μαγαζί με είδη πλεξίματος, να βγάλω τα χρήματά μου από τους λογαριασμούς και να ζω απ’ αυτά κι από τη γη”

Δε μπόρεσε όμως να μείνει για πολύ μακριά. Επιστρέφει ως αναλυτής της CIA στο “State of Affairs” του NBC αυτό το φθινόπωρο.

“Είμαι λίγο εθισμένη στο Hollywood. Ανυπομονώ να μπω στο δωμάτιο των συγγραφέων και να αρχίσουμε τα πλάνα. Νιώθω ότι περνάω στο επόμενο στάδιο της ενηλικίωσής μου”

Keywords
Τυχαία Θέματα