Η Diane Keaton εκμυστηρεύεται…

Η DianeKeatonέχει συνδεθεί με πολλούς και διάσημους άντρες -ανάμεσά τους οι WarrenBeatty, JackNicholson, AlPacino, SamShepard- στην επιτυχημένη ζωή της αλλά δεν ανέβηκε με κανέναν τους τα σκαλιά της εκκλησίας. Στα 68 της, παραδέχεται στο περιοδικό Peopleότι θα ήθελε να το είχε κάνει.

“Δεν είναι και τραγωδία. Αλλά πραγματικά εύχομαι να είχα κρατήσει έναν άντρα! Έναν καλό σύζυγο που θα γινόταν υπέροχος πατέρας” λέει η βραβευμένη με Oscarηθοποιός. Στο γιατί ποτέ δε νοικοκυρεύτηκε, η Keatonαπαντάει “Νομίζω ότι δε σκεφτόμουν πρακτικά. Είχα την τρελή ιδέα ότι θα πρέπει να είμαι

ερωτευμένη. Τώρα διαπιστώνω ότι χρειάζεται απλά να είστε ‘καλή ομάδα’ μαζί”.

Παρόμοια σχόλια έκανε και στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού “More”.“Μου άρεσε ο γάμος αλλά δεν ήθελα πραγματικά έναν άντρα που θα μπορούσα εύκολα να έχω. Ήθελα το όνειρο” λέει η μητέρα μιας κόρης, 18, και ενός γιού,13.

Η Keaton, πάντως,ανάμεσα σε άλλα αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένας άντρας με τον οποίο θα ήθελε να δεσμευτεί. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον AlPacino.”Εκείνος σκεφτόταν ακόμα λιγότερο λογικά από εμένα. Και εγώ ήμουν ηλικιακά στο όριο για οικογένεια. Τι να κάνει κι αυτός… Αν και πιστεύω ότι δεν ενδιαφερόταν και πολύ. Και μάλλον ένας μακροχρόνιος, ευτυχισμένος γάμος δε θα είναι εύκολη κατάσταση για εκείνον.”

Η Keaton, που αυτή την περίοδο ασχολείται με την προώθηση του νέου βιβλίου της με τίτλο “Let’sJustSayItWasn’tPretty”, έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν στην επιθυμία της για ένα σύντροφο ζωής.

Σε μία συνέντευξή της στο AARPτο 2012, η Keaton μίλησεγια την απόφασή της να γίνει ανύπαντρη μητέρα. “Σα γονιός παρέχω όλα όσα μπορώ. Αλλά νομίζω ότι το ιδανικό είναι να υπάρχει και ένα αντρικό πρότυπο” είχε παραδεχτεί.“Οι σχέσεις είναι δύσκολες. Είσαι τυχερός αν βρεις κάποιον.”

Keywords
Τυχαία Θέματα