Η Adele ζήτησε… πολλά για να τραγουδήσει σε δεξίωση

Ένα υπερβολικά μεγάλο ποσό ζήτησε η Adele ως αμοιβή, όταν της ζητήθηκε να τραγουδήσει σε μία γαμήλια δεξίωση. Η πρόταση έγινε από τον μεγιστάνα στο χώρο των χυμών, Vivian Imerman από την Νότια Αφρική, ο οποίος ζήτησε από την γνωστή τραγουδίστρια να εμφανιστεί στη δεξίωση του γάμου της κόρης του Megan, στο Grosvenor House hotel στο Λονδίνο.

Μετά από την απάντηση της Adele

όμως η οποία ζητούσε 100.000 λίρες το λεπτό(!), δηλαδή συνολικά 2.5 εκατομμύρια λίρες για εμφάνιση 25 λεπτών, ο μεγιστάνας άλλαξε γνώμη.

Πηγές λένε ότι ναι μεν ο Imerman σχεδιάζει ένα υπερπολυτελή γάμο για την κόρη του αλλά ακόμη κι ο ίδιος δεν περίμενε να ακούσει ένα τέτοιο ποσό από την τραγουδίστρια. Πριν τρία χρόνια είχε πληρώσει πολλές χιλιάδες λίρες έχοντας την Amy Winehouse στο γάμο της μεγαλύτερης κόρης του Bianca κι έτσι έλπιζε να κάνει κάτι αντίστοιχο και τώρα.

Η τραγουδίστρια από την άλλη δε φαίνεται να δυσαρεστήθηκε με το ότι «χάνει» μία τόσο μεγάλη αμοιβή μιας και αυτό το διάστημα είναι έτοιμη να υπογράψει συμβόλαιο ύψους 10.000 λιρών, με μία μεγάλη εταιρεία καλλυντικών για να γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας της.

Λέγεται ότι η Estee Lauder,η L’Oreal και ο οίκος Dior έχουν πλησιάσει την τραγουδίστρια η οποία ακόμη δεν έχει καταλήξει σε ποια εταιρεία θα «χαρίσει» το πρόσωπό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα