Η Adele πλουσιότερη τραγουδίστρια

Η Adele κατέκτησε κι άλλον ένα τίτλο πρόσφατα. Ονομάστηκε η πλουσιότερη, νέα, γυναίκα, τραγουδίστρια στο Ην. Βασίλειο.

Η 24χρονη τραγουδίστρια ήρθε πρώτη στη λίστα των εκατομμυριούχων μουσικών, στην κατηγορία των γυναικών κάτω των 30, από τη Sunday Times για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η περιουσία της Adele εκτιμάται στις 30 εκατομμύρια λίρες, 50% περίπου αυξημένη

από την περσινή της των 20 εκατομμυρίων λιρών, χάρη στις πωλήσεις που σημείωσε το Skyfall του ‘James Bond’ αλλά και το προσωπικό της άλμπουμ ‘21’ την τελευταία χρονιά.

Δεύτερη στη λίστα έρχεται η Cheryl Cole με 14 εκατομμύρια λίρες, ενώ η Leona lewis και η Katie Melua, οι οποίες και οι δύο έχουν μία περιουσία της τάξεως των 12 εκ. λιρών η καθεμία, μαζί με τη Florence Welch με περιουσία 9 εκ. λίρες, δημιουργούν το top5 των επιτυχημένων γυναικών στη λίστα.

Η λίστα περιλαμβάνει όχι μόνο γυναικεία ονόματα αλλά και αντρικά. Μερικά από αυτά είναι o Sir Paul McCartney ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Nancy Shevell έχουν την μεγαλύτερη περιουσία, που φτάνει τις 680 εκ. λίρες! Ακολουθούν ο Andrew Loyd Webber με 620 εκ. λίρες ενώ ο Bono των U2 έρχεται τρίτος με 520 εκ. λίρες περιουσία. Μες στο αντρικό top5 υπάρχουν επίσης οι Sir Elton John (240 εκ. λίρες), το ζεύγος Beckham (200 εκ. λίρες) και ο Mick Jagger (200 εκ. λίρες).

Keywords
Τυχαία Θέματα