Γυναίκα τεμάχισε τον άντρα και τον εραστή της

Άφωνοι έμειναν στο δικαστήριο με την ομολογία της αδίστακτης γυναίκας από την Βιέννη, ιδιοκτήτριας καταστήματος με παγωτά,  η οποία ομολόγησε χθες ότι πυροβόλησε και διαμέλισε με πριόνι τον πρώην άντρα της και τον εραστή της και στην συνέχεια έθαψε τα πτώματα τους στο υπόγειο του καταστήματος της στην Βιέννης.

Η 34χρόνη Εστιμπαλίζ Καρράντζά, που τα αυστριακά μέσα ενημέρωσης την αποκαλούν «Γυναίκα του Πάγου» στην ομολογία της ανέφερε ότι οι δυο άντρες της ζωής της την «ταπείνωσαν», αφού ο σύζυγος της ασκούσε λεκτική βία

ενώ ο εραστής της την απατούσε.

Η εισαγγελέας Πέτρα Φρέι προειδοποίησε τις αρχές ότι η Καρράντζα έχει «δύο πλευρές» και ήταν ικανή να σκοτώσει ξανά, ενώ την περιέγραψε ως μια «ψυχρή γυναίκα» και μια «ωρολογιακή βόμβα που περίμενε να εκραγεί».

Η κατηγορούμενη περιέγραψε πώς πήρε το ίδιο πιστόλι που είχε σκοτώσει τον πρώην άντρα της, το οποίο είχε κρυμμένο κάτω από το στρώμα του κρεβατιού όπου κοιμόταν ο εραστής της, τοποθέτησε τις σφαίρες και τον πυροβόλησε ενώ αυτός κοιμόταν. Στην συνέχεια τον έθαψε δίπλα στον πρώην άντρα της στο υπόγειο του καταστήματος της στο κέντρο της Βιέννης.

Τα δύο πτώματα ανακαλύφθηκαν μετά από εργασίες συντήρησης που έπρεπε να γίνουν στο ψυγείο του καταστήματος που διατηρούσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα