“Εξάστερο” παρών και στην Ευρωλίγκα

Με κορυφαίους «Μήτσο» και Ούκιτς ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Κάουνας και πλέον αντικρίζει με το ένα βήμα την οχτάδα. Στόχος οι 2 πρώτες θέσεις του ομίλου που θα του δώσουν πλεονέκτημα έδρας.

Ο φορμαρισμένος Κροάτης παρέα με τον αρχηγό έκαναν «πάρτι» στην έδρα της Ζαλγκίρις μπροστά στο καταπληκτικό μπασκετικό κοινό των Λιθουανών. Είναι αλήθεια πως ο Ούκιτς είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος αυτή την περίοδο, μετά και από τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Με 21 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού, και του αγώνα, ενώ ο Διαμαντίδης σημείωσε 13 αλλά είχε και 10 ασίστ. Ο Παναθηναϊκός πήρε βοήθειες από τον Γκίστ (12π.) ενώ παρόλο το χαμηλό σκοράρισμα ψυχωμένα έπαιξαν και οι Λάσμε, Τσαρτσαρής, Μπράμος. Για τη Ζαλγκίρις κορυφαίος ο Λαφαγιέτ με 15 πόντους, που σίγησε όμως στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.

Ο δρόμος για την 8άδα ανοίγει πλέον και πράσινοι δίνουν την αίσθηση της υπολογίσιμης δύναμης. Με λίγη περισσότερη αυτοσυγκέντρωση η ομάδα δείχνει ικανή να φτάσει σ το Λονδίνο. Εκεί, σε δύο αγώνες όλα γίνονται. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως φέτος σε όλους τους αγώνες που ήταν «δίχως αύριο» ο Παναθηναϊκός πήρε το ροζ φύλλο. Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Keywords
Τυχαία Θέματα