Επίθεση Νικήτα σε Άρη: Έφτασες στα 50… και μυαλό δεν έβαλες

Η κόντρα του Νικήτα Κακλαμάνη με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, στον απόηχο της ιστορικής αποτυχίας της Κεντροδεξιάς να έχει εκπρόσωπο στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης για τον δήμο Αθηναίων, για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια, φαίνεται ότι αποκτά διαστάσεις προσωπικής βεντέτας.

Σήμερα, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος επιρρίπτει στον Νικήτα Κακλαμάνη ευθύνες για τη διάσπαση της βάσης της Κεντροδεξιάς στην Αθήνα, και το οδυνηρό αποτέλεσμα των πρόσφατων

ευρωεκλογών, υποστήριξε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, ότι είχε προτείνει μέσω ενδιάμεσου στον Νικήτα Κακλαμάνη, να ενώσουν τις δυνάμεις, αφήνοντας μάλιστα στον πρώην δήμαρχο Αθηναίων την πρωτοκαθεδρία στον καινούριο δημοτικό συνδυασμό.

Μερικές ώρες αργότερα, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε στον Άρη Σπηλιωτόπουλο με σκληρό τρόπο. Και προαναγγέλλοντας επίθεση.

“Έφθασες στα 50 και μυαλό δεν έβαλες. Την απάντηση στα MEGAλα ψέμματα, που είπες σήμερα, θα την πάρεις την Πέμπτη το πρωί…”, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Νικήτας Κακλαμάνης στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα