Ένα ελληνικό παραμύθι που έγινε κινούμενο σχέδιο

Το αόρατο πράσινο καγκουρό από το ‘νησί των πυροτεχνημάτων’ καταφθάνει για να συναρπάσει τους λιλιπούτιους αναγνώστες και να τους ξεναγήσει σε χώρους μαγικούς. Ο λόγος για το παραμύθι «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι» του Ευγένιου Τριβιζά, μία ιστορία γεμάτη χιούμορ, φαντασία και όμορφα νοήματα, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Ο αγαπημένος Έλληνας παραμυθάς θα βρίσκεται στις 27 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο χώρο του πολυκαταστήματος

Public στον Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη 152-154), έτοιμος να αφηγηθεί τις περιπέτειες του δημοφιλούς του ήρωα. Ο ΄΄Τρωκτικούλης΄΄, ο ποντικούλης ονειρεύεται να αγγίξει ένα αστεράκι, αλλά παρόλες τις προσπάθειές του δεν τα καταφέρνει. Ώσπου ένα Χριστουγεννιάτικο βράδυ, καθώς βγαίνει από την ποντικότρυπά του, βλέπει στη μέση του σαλονιού ένα στολισμένο έλατο και στην κορυφή του ένα ασημένιο αστεράκι. Μια τέτοια σπάνια ευκαιρία δεν πρέπει να τη χάσει.

Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό ανέκδοτο παραµύθι που έγινε τρισδιάστατο κινούμενο σχέδιο. Προβλήθηκε το απόγευμα των Χριστουγέννων του 2007 από την ΝΕΤ.

Για δηλώσεις συμμετοχής το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210-4173445. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα