Ένα… Bond girl στο sequel του ‘300’

Η Eva Green, το όμορφο κορίτσι του James Bond στο Casino Royale, αποκάλυψε πως θα πρωταγωνιστήσει στo sequel του ‘300’ του 2007, με τίτλο ‘300: Rise of an Empire’.

Στη ταινία αυτή η Green ενσαρκώνει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτούς που την είχαμε συνηθίσει, αυτόν της ‘Αρτεμισίας’. Η ‘Αρτεμισία’ είναι

μια γυναίκα πολύ δυναμική η οποία βοηθάει τον βασιλιά Ξέρξη να οδηγήσει τον στρατό του στον πόλεμο.

«Είναι γυναίκα με…. πολύ δυναμισμό, που σίγουρα λειτουργεί και σκέφτεται σαν άντρας μερικές φορές. Είναι η πρώτη μου ταινία δράσης. Η ‘Αρτεμισία’ είναι σαν Αμαζόνα», είπε η Green για το ρόλο της στην ταινία.

Στο ’300: Rise of an Empire’, ο Rodrigo Santoro ξαναζωντανεύει τον ρόλο του δυνατού Ξέρξη, ενώ στη θέση του σκηνοθέτη βρίσκεται ο, όχι ιδιαίτερα γνωστός, Noam Murro.

Η Eva Green πρόκειται να παίξει και σ΄ ένα ακόμη sequel, το ‘Sin City: A Dame to kill for’ , όπου υποδύεται άλλη μία ‘φλογερή’ γυναίκα. Για τον συγκεκριμένο ρόλο όπως αποκάλυψε, χρειάστηκε να ακολουθήσει πολύ σκληρή γυμναστική σε σημείο να θυμίζει την ‘G.I. Jane’, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το ’300: Rise of an Empire’ πρόκειται να προβληθεί μες στον Αύγουστο ενώ το ‘Sin City: A Dame to kill for’ θα κυκλοφορήσει αργότερα μες στην χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα