Ελικόπτερο της αστυνομίας συνετρίβη σε παμπ της Γλασκώβης

Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας συνετρίβη την Παρασκευή στην οροφή μιας παμπ στη Γλασκώβη της Σκωτίας, στις 23:00 τοπική ώρα (01:00 ώρα Ελλάδας) προκαλώντας τον τραυματισμό δεκάδων ανθρώπων, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Όπως αναφέρεται το BBC, η παμπ φέρει την ονομασία Clutha Vaults και βρίσκεται στον δρόμο Στόκγουελ, ενώ στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά τρία άτομα. Δύο αστυνομικοί και ο πιλότος.

Το BBC News

αναφέρει ότι ο Τζιμ Μέρφι, μέλος του Κοινοβουλίου, δήλωσε πως «Είναι μια καλής φήμης παμπ. Είναι μια φρικτή σκηνή, αλλά μπράβο σε όσους έσπευσαν στο μέρος και σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα προκειμένου να βοηθήσουν όσους βρίσκονταν ακόμα μέσα να βγουν. Οι αρχές κατέφθασαν πάρα πολύ γρήγορα».

Πολλά οχήματα της πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρα βρίσκονται στην περιοχή προκειμένου να απεγκλωβίσουν όσους είναι παγιδευμένοι μέσα στο κτίριο και να διακομίσουν τους τραυματίες στα κοντινότερα νοσοκομεία, μεταδίδει το BBC. Δεν υπήρξε κανενός είδους έκρηξη και δεν έχει προκληθεί πυρκαγιά, αναφέρεται

«Φαίνεται πως ένα ελικόπτερο συνετρίβη στην οροφή της παμπ, όταν αυτή ήταν σχεδόν γεμάτη από θαμμώνες. Πέρναγα απ’ έξω εκείνη τη στιγμή και βγήκα από το αυτοκίνητό μου για να βοηθήσω τους ανθρώπους», είπε ο Μέρφι. «Αυτό που αντίκρισα ήταν ένα σωρό άνθρωποι να προσπαθούν απεγνωσμένα να βγουν από την παμπ. Παντού υπήρχε σκόνη και πολλοί ήταν αυτοί που φαινόταν πως είχαν τραυματιστεί», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα