Ο Χρυσοχοϊδης για το μέλλον του στο ΠΑΣΟΚ

Απάντηση στα «σενάρια» που αφορούν το μέλλον του στο ΠΑΣΟΚ έδωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος εμφανίζεται να έχει αντίθετη άποψη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για το θέμα της ΕΡΤ.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης πάντως τόνισε πως η πρότασή του είχε στόχο να βοηθήσει στην άρση του διαφαινόμενου πολιτικού αδιεξόδου.

«Επέλεξα να διατυπώσω με ευθύτητα και σαφήνεια

την θέση μου για τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, παρουσία του προέδρου επειδή αυτό επιβάλλει η πολιτική θέση που κατέχω αλλά και η συνείδησή μου» ανέφερε ο κ. Χρυσοχοϊδης και κατέληξε λέγοντας:

«Εκφράζοντας την αγωνία μου διατύπωσα την πρόταση ανάληψης πρωτοβουλίας από τον πρόεδρο με στόχο την διαλλακτική συνεννόηση και την άρση του διαφαινόμενου πολιτικού αδιεξόδου».

Θυμίζουμε πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος δεν υπέγραψε την κοινή πρόταση νόμου ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, και από το επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν έκρυβαν τη δυσφορία τους, τονίζοντας ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τη στάση του αυτή.

Ετσι, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για το μέλλον του στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο θεωρείται εξαιρετικά αβέβαιο.

Σημειώνεται άλλωστε ότι ο άλλοτε υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, περιλαμβάνεται συχνά στα σενάρια για μετακίνηση στη Νέα Δημοκρατία, στο πλαίσιο του πολιτικού ανοίγματος που αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς στο επικείμενο Συνέδριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα