Έγκυος για δεύτερη φορά η Beyonce;

Η τραγουδίστρια η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Ιανουάριο του 2012, είναι πάλι έγκυος όπως όλα δείχνουν, από τον σύζυγό της Jay-Z. Οι φήμες που ακούγονται εδώ και καιρό, φούντωσαν όταν η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκδήλωση Met την προηγούμενη εβδομάδα, με ένα φόρεμα του οίκου Givenchy, το οποίο ‘έκρυβε’ διακριτικά την ελάχιστα φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Πολλές φωτογραφίες βέβαια από την πρόσφατη περιοδεία της τραγουδίστριας, αποκαλύπτουν μία καμπύλη στην περιοχή της κοιλιάς της. Κανείς εκπρόσωπος

από την πλευρά της δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει την είδηση, αν και το ζευγάρι είχε κρατήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κρυφή και την πρώτη εγκυμοσύνη, μέχρι που το είχαν αποκαλύψει οι ίδιοι στα μουσικά βραβεία MTV, το 2011.

Η Beyonce είχε πρόσφατα δηλώσει ότι θα ήθελε πάρα πολύ να χαρίσει ένα αδελφάκι στην 18 μηνών Blue Ivy, μιας και θεωρεί πολύ σημαντικό να μεγαλώνεις με αδέλφια από το να είσαι μόνος σου ως παιδί. Ανέφερε επίσης ότι κι εκείνη αισθάνεται πολύ τυχερή που μεγάλωσε έχοντας μία μικρή αδελφή για συντροφιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα