Δούρου: Ο αυταρχισμός συνοδεύει τη λιτότητα

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα “Τύπος της Κυριακής” παραχώρησε η Ρένα Δούρου, στο περιθώριο της ολοκλήρωσης της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στις ΗΠΑ.

Η βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών, που πραγματοποιεί πάντοτε στοχευμένες δημόσιες παρεμβάσεις, με ιδεολογικό υπόβαθρο, αναφέρθηκε μεταξύ

άλλων στη μετωπική σύγκρουση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Νίκο Δένδια, και το αίτημα παραίτησης του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, που κατέθεσε η Κουμουνδούρου.

“Το αίτημα της παραίτησης είναι απόρροια της προκλητικής και προβοκατόρικης δήλωσης του Υπουργού περί μετάβασης του ΣΥΡΙΖΑ προς τη νομιμότητα.

Πρόκειται για απίστευτη κατηγορία από υπουργικά χείλη ενάντια στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Η στάση αυτή είναι ενδεικτική των αδιεξόδων της κυβέρνησης, η οποία τον κάλυψε 100%, και που στρέφεται στον αυταρχισμό, όπως για παράδειγμα με την επίταξη των εργαζομένων του Μετρό.

Το φαινόμενο του αυταρχισμού βέβαια δεν ξαφνιάζει: Συνοδεύει παντού και πάντα τις συνταγές λιτότητας που θέλει να επιβάλει το ΔΝΤ. Εκείνο που ξεχνά η κυβέρνηση είναι ότι τέτοια μέτρα γυρίζουν μπούμερανγκ στους εμπνευστές τους”, τόνισε η Ρένα Δούρου με τη συνέντευξή της στον “Τύπο της Κυριακής”.

Keywords
Τυχαία Θέματα