“Διαχρονικός σύμμαχος των ΗΠΑ ο στρατός της Αιγύπτου”

Ο πιο… διάσημος εκπρόσωπος του Tea Party και ηγέτης της πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Έρικ Κάντορ, δήλωσε ότι η σταθερότητα της Αιγύπτου είναι εξαιρετικά σημαντική για την εθνική ασφάλειας της Αμερικής, και των συμμάχων της στη Μέση Ανατολή.

“Ο στρατός

της Αιγύπτου έχει υπάρχει διαχρονικός και σημαντικός σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών, λειτουργώντας ως δύναμη σταθερότητας στην περιοχή, και είναι πιθανόν ο μόνος αξιόπιστος κρατικός θεσμός στην σημερινή Αίγυπτο”, δήλωσε ο Έρικ Κάντορ, προσθέτοντας ότι οι αρχές της Αιγύπτου θα πρέπει να προστατεύσουν τα δικαιώματα, τα συμφέροντα και την ασφάλεια των πολιτών της χώρας.

“Οι πολίτες της Αιγύπτου κατέστησαν σαφές ότι η διακυβέρνηση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και του Προέδρου Μόρσι, απείλησε την πλουραλιστική Δημοκρατία για την οποία επαναστάτησαν πριν από δυο χρόνια.

Ο Πρόεδρος Μόρσι πρέπει να βάλει το συμφέρον του λαού του και της Αιγύπτου, πάνω από εκείνο του εαυτού του και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας”, πρόσθεσε ο Έρικ Κάντορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα