Χατζηδάκης: Η Χρυσή Αυγή θα επιστρέψει στο περιθώριο

Στους ώμους του Κωστή Χατζηδάκη έχει πέσει ένα μεγάλο μέρος της κυβερνητικής προσπάθειας για ενίσχυση δράσεων ανάπτυξης και στήριξη της πραγματικής οικονομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Το γεγονός λοιπόν ότι η ανάπτυξη… αγνοείται ακόμη, και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις διαμαρτύρονται για γραφειοκρατικά εμπόδια που δυσχεραίνουν την προσπάθειά τους να σταθούν στη δύσκολη οικονομική καθημερινότητα που έχει διαμορφωθεί, εντείνει συχνά την

κριτική που ασκείται στον Κωστή Χατζηδάκη, και δείχνει την κατεύθυνση του “σπασίματος” του υπερ-υπουργείου Ανάπτυξης στον επικείμενο ανασχηματισμό, προκειμένου να υπάρξουν απτά αποτελέσματα και ουσιαστικό έργο.

Ο Κωστής Χατζηδάκης από την πλευρά του, υπεραμύνεται της πολιτικής του. Δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον, υποστηρίζοντας ότι η χώρα έχει αλλάξει σελίδα, και με συνέντευξή του στη “Real News”, επιχειρεί να ξεφύγει από τα πλαίσια των κυβερνητικών αρμοδιοτήτων του και να αρθρώσει ευρύτερο πολιτικό λόγο. Χτυπώντας τη Χρυσή Αυγή.

“Οι πολιτικές απόψεις της Χρυσής Αυγής ανήκουν στο περιθώριο, και η άνοδός της είναι προϊόν της κρίσης. Όταν η πατρίδα μας ξεπεράσει την κρίση, και ο λαός μας σταθεί στα πόδια του, η Χρυσή Αυγή θα επιστρέψει στο πολιτικό περιθώριο από το οποίο προέρχεται”, τονίζει με έμφαση ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα