Μπλουζάκι για τη μνήμη του Heath Ledger

Έχουν περάσει ήδη 5 χρόνια από το θάνατο του νεαρού ηθοποιού Heath Ledger τον οποίο όλοι θυμόμαστε να πρωταγωνιστεί στις ταινίες “Brokeback Mountain” και “The Dark knight”, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός από υπερβολική δόση ουσιών το 2008.

Η οικογένειά του προκειμένου να τιμήσει τον άτυχο ηθοποιό, δημιούργησε ένα αναμνηστικό μπλουζάκι του οποίου τα κέρδη θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η ίδια η αδελφή του Ledger, Elana Rosa, σχεδίασε το T-shirt χρησιμοποιώντας

μία εικόνα του ηθοποιού να ποζάρει με ένα skateboard από μία φωτογράφιση που είχε γίνει παλιότερα στο Los Angeles, από τον φωτογράφο Ben Watts.

Ο φωτογράφος, μεγαλύτερος αδελφός της ηθοποιού Naomi Watts, θυμάται από εκείνη την ημέρα: « Ο Heath αγαπούσε το surfing και το skating οπότε ήξερα ότι θα απολάμβανε την συγκεκριμένη φωτογράφιση. Περάσαμε πολλές ώρες εκεί… η ώρα πέρναγε ευχάριστα γιατί κι οι δύο το απολαμβάναμε. Θεωρώ ότι εκείνη την ημέρα τράβηξα κάποιες από τις καλύτερες φωτογραφίες που έχω τραβήξει ποτέ».

Τα κέρδη από τις πωλήσεις του t-shirt θα πάνε σ’ ένα τηλεμαραθώνιο του καναλιού 7 στην Αυστραλία και στο πρόγραμμα υποτροφίας «Heath Ledger», το οποίο βοηθάει νεαρούς Αυστραλούς ηθοποιούς οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην υποκριτική, ταξιδεύοντας στις Ην. Πολιτείες.

Keywords
Τυχαία Θέματα