Αβραμόπουλος: Ο Άρης θα δώσει μια καινούργια όψη στην Αθήνα (video)

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε σήμερα, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος: «Όλοι γνωρίζουν την αγάπη μου για την πόλη των Αθηνών,

την οποία υπηρέτησα για δύο ολόκληρες θητείες και τήρησα και τίμησα στο ακέραιο τη σχέση μου με τους Αθηναίους, οι οποίοι με τη σειρά τους μου έδωσαν τη δύναμη και την ενθάρρυνση τότε να την υπηρετήσω. Είναι εύλογο, λοιπόν, να νοιάζομαι για την πόλη μου. Με πολλή χαρά και ικανοποίηση είδα ότι η Παράταξή μας έκανε μία επιλογή στο πρόσωπο του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Πιστεύω πραγματικά, ότι με τις γνώσεις, την κατάρτισή του, την εμπειρία του, την άποψή του για την κοινωνία και την πολιτική, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μπορεί να αποδειχθεί ένας εξαίρετος Δήμαρχος της Αθήνας.

Θα ήθελα, λοιπόν, σήμερα, για μια ακόμη φορά, όπως συνέβη και στο ξεκίνημα της προεκλογικής του εκστρατείας, να δηλώσω δημόσια τη στήριξή μου, να του ευχηθώ καλή επιτυχία και να τον διαβεβαιώσω ότι, όπως και τώρα, έτσι και μετά τις εκλογές, όλοι εμείς που κουβαλάμε μία εμπειρία από τη διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων, θα είμαστε κοντά του, για να αποδειχθεί ένας από τους καλύτερους Δημάρχους.

Εύχομαι, με όλη μου την καρδιά, καλή επιτυχία, επιμονή στο στόχο. Αντοχές -δόξα τω Θεώ- δύναμη, ενέργεια έχει μέσα του. Πράγματι πιστεύω, ότι θα δώσει ένα νέο κλίμα, μία καινούργια όψη στην Αθήνα. Η Αθήνα χρειάζεται να ξαναβρεί την κοινωνικότητά της, την αισθητική της, την ανθρωπιά της, τη λειτουργικότητά της και τη λάμψη της.

Εύχομαι, με όλη μου την καρδιά, καλή επιτυχία».

Keywords
Τυχαία Θέματα