“Άθλιο” μήνυμα Σκοπιανού αξιωματούχου στον Βενιζέλο (photo)

Με ένα «άθλιο» μήνυμα προσπάθησε ο Σκοπιανός κυβερνητικός αξιωματούχος Γιόβαν Αντόνοφσκι, να δώσει το στίγμα για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Ο γενικός γραμματέας ευρωπαϊκών υποθέσεων της ΠΓΔΜ έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, μήνυμα προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο: «Μήνυμα στο Βενιζέλο:

Η Μακεδονία θα αλλάξει το όνομά της όταν η κόρη σου γίνει Μις Κόσμος».

Πρόκειται προφανώς για ένα χοντροκομμένο αστείο, το οποίο έχει προκαλέσει έντονες επικρίσεις και εντός Σκοπίων, με πολλά ΜΜΕ να κατακρίνουν τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Η προοδευτική εφημερίδα των Σκοπίων «Ουτρίνσκι Βέσνικ» (Utrinski Vesnik) κάνει λόγο για «γκάφα» του κ. Αντόνοφσκι και προσθέτει ότι ο κυβερνητικός αξιωματούχος της ΠΓΔΜ προσέβαλε την εμφάνιση της κόρης του Έλληνα υπουργού.

Ο πρώην πρέσβης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, Νάνο Ρούζιν, σε δηλώσεις του στην ίδια εφημερίδα, εκτιμά ότι το post του γγ Ευρωπαϊκών Υποθέσεων καταδεικνύει πως η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ έχει «χάσει τον μπούσουλα».

Θυμίζουμε πως ο κ. Βενιζέλος θα επισκεφθεί τα Σκόπια στο πλαίσιο περιοδείας του, από 18 έως 21 τρέχοντος μηνός, σε πρωτεύουσες των Δυτικών Βαλκανίων, με την ιδιότητα του προεδρεύοντος του Συμβουλίου Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα