Ασημακοπούλου: Καμία συνεργασία με νεοναζί

Στον απόηχο των δηλώσεων του Βύρωνα Πολύδωρα πως η ΝΔ θα πρέπει να σχηματίσει ένα «μέτωπο» με την Χρυσή Αυγή προκειμένου να αντιμετωπισθεί ο κοινός «εχθρός» η τρόικα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου,

μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αποσαφήνισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται «ποτέ» να συνεργαστεί με τους «νεοναζί» της Χρυσής Αυγής, ενώ υπογράμμισε πως δεν πρέπει να ταυτίζονται οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής με τους νεοναζί.

Ερωτηθείσα η κ. Ασημακοπούλου, εάν μπορεί να εξηγήσει τα σχόλια του κ. Πολύδωρα, τα οποία την Δευτέρα χαρακτήρισε ως «παράξενα», απάντησε πως «το κάθε στέλεχος είναι κατ’ εξοχήν αρμόδιο να εξηγεί αυτά που λέει».

«Δεν υποστηρίζει κανείς ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι νεοναζί [...] Η Νέα Δημοκρατία απευθύνεται σε όλους τους έλληνες ψηφοφόρους», ανεξάρτητα από το «τι ψήφισαν την προηγούμενη φορά», επεσήμανε χαρακτηρίστηκα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, αναφορικά με τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ πως η Συγγρού κινείται «χέρι-χέρι» με την Χρυσή Αυγή ιδιαίτερα στο πλαίσιο του καλέσματος του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση της κεντροδεξιάς.

Παράλληλα, η κ. Ασημακοπούλου διερωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλά για άκρα» όταν «υποστηρίζει τρομοκράτες» και «έχει στον πυρήνα του ακραία στοιχεία»;

Καταλήγοντας, η κ. Ασημακοπούλου, αναφορικά με πρόσφατες δηλώσεις του Μάκη Βορίδη πως η «καταστροφική» κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα οφείλεται στον Ανδρέα Παπανδρέου, τόνισε ότι αυτό που «προέχει αυτή την στιγμή είναι να κοιτάμε μπροστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα