Αποτυπώματα του δραπέτη Λίτα Ερμάλ στο λευκό βαν

Στο εσωτερικό του λευκού VW Transporter, που εντοπίστηκε την Κυριακή στην περιοχή της Μάνδρας στην Αττική, βρέθηκαν αποτυπώματα του Lita Ermal, ενός από τους καταζητούμενους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, το όχημα χρησιμοποιήθηκε από τους δύο Αλβανούς δραπέτες, τους Κόλα και Λίτα, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στα Ίσθμια Κορινθίας που στοίχισε τη ζωή της 25χρονης Ελληνίδας.

Το βαν εντοπίστηκε στην οδό Περσεφόνης και Σωκράτους στην Μάνδρα, ενώ

οι τρείς ένοπλοι δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων, το είχαν κλέψει από την περιοχή Άσσο Κορινθίας.

Το βαν βρέθηκε σταθμευμένο κοντά σε μια καφετέρια της περιοχής και ερευνάται από συνεργεία της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, για τυχόν στοιχεία που μπορεί να συνδέσουν το συγκεκριμένο όχημα με τους δράστες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσει της Αστυνομίας, οι δύο δραπέτες των φυλακών και ο συνεργός τους κινούνται πλέον προς την Αττική, δεδομένου ότι το βαν βρέθηκε στην Μάνδρα. Οι άνδρες της Ασφαλείας Αττικής, βρίσκονται σε κινητοποίηση κα πραγματοποιούν ελέγχους προκειμένου να εντοπιστούν οι κακοποιοί.

Στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται συγγενικά πρόσωπα των δραστών αλλά και άτομα του περιβάλλοντός τους που διαμένουν στην Αττική με πιθανό το ενδεχόμενο οι δράστες να έχουν βρει «κρησφύγετο» σε οικία ατόμων της εμπιστοσύνης τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα