Απ. Κακλαμάνης: Το ΠΑΣΟΚ είναι εφτάψυχο

Με αφορμή τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, ο Απόστολος Κακλαμάνης έκανε δήλωση, με σκοπό να ρίξει τους τόνους υποστηρίζοντας πως «Θα αποδείξουμε και πάλι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εφτάψυχο».

Ο κ. Κακλαμάνης θεωρεί πως κάποιοι με «υπερβάλλοντα ζήλο» ασχολήθηκαν με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού και προέδρου

του ΠΑΣΟΚ σε μια βιβλιοπαρουσίαση.

«Ο επιχειρούμενος διχαστικός του λαού διπολισμός –Σαμαράς ή Τσίπρας – Δεξιά ή Αριστερά – προϋποθέτει τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ, και τον εκ νέου κατακερματισμό της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης», σημειώνει και συνεχίζει:

«Όταν το ΠΑΣΟΚ «έπεσε στη φωτιά» με την κυβέρνηση και σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα πλην ελαχίστων που λιποτάκτησαν, οι δυνάμεις αυτές αδιαφορώντας για τον άμεσο εθνικό κίνδυνο, οι μεν «εξ ευωνύμων» έκαιγαν «προοδευτικά» την Αθήνα και προπηλάκιζαν – όπως και το ’89- τους υπουργούς, τους βουλευτές και τα απλά μέλη του ΠΑΣΟΚ, οι δε εκ Δεξιών οχυρωμένοι στα «Ζάππεια» αξίωναν «πατριωτικά» εκλογές και την πρωθυπουργία.

Ο Γιώργος Παπανδρέου πρώτος, άλλωστε, στόχος τότε, γνωρίζει όλα αυτά. Εκτιμώ τη μεγαθυμία του επί του «προσωπικού», δεν συμφωνώ, όμως, ούτε νομίζω ότι εκτείνεται και επί του «πολιτικού» είτε για την πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μ. Κοππά είτε για τον συμπαθή κατά τα ανθρώπινα κ. Φ. Κουβέλη» σχολιάζει ο βουλευτής.

Κλείνοντας αναφέρει ότι «η ενεργός συμμετοχή του, όπως και όλων όσοι σταθήκαμε όρθιοι, υπερασπιζόμενοι την πατρίδα, τις αξίες της 3ης Σεπτέμβρη και όχι πρόσωπα αλλά την παράταξή μας και στην τωρινή κρίσιμη αναμέτρηση, αποτελεί πρώτιστο καθήκον μας. Θα αποδείξουμε και πάλι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι «εφτάψυχο».

Keywords
Τυχαία Θέματα