Αντίστροφη μέτρηση για το ραντεβού με τους Depeche Mode

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την επιστροφή των θρυλικών Depeche Mode, στη χώρα μας. Η πολυαναμενόμενη συναυλία θα γίνει στις 10 Μαΐου στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα. Οι υπεύθυνοι της διοργανώτριας εταιρείας (Didi Music & Big

Star Promotion), έχουν ανακοινώσει την εξάντληση των vip εισιτηρίων, όπως επίσης και την προπώληση περισσότερων από 20.000 εισιτηρίων. Μπορεί πριν από τέσσερα χρόνια το αθηναϊκό κοινό να απογοητεύτηκε, καθώς η τότε προγραμματισμένη συναυλία τους ακυρώθηκε (λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή Dave Gahan), αυτή τη φορά όμως τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο μουσικό γεγονός της χρονιάς, που πολλοί από εμάς περιμένουμε με ανυπομονησία.

Γιορτάζοντας πάνω από τρεις δεκαετίες στην κορυφή του μουσικού χώρου, οι Depeche Mode έρχονται στην χώρα μας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, έτοιμοι να μας ξεσηκώσουν, με σταθμούς τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και τραγούδια από το νέο τους δίσκο «Delta Machine». Το support group των Depeche Mode θα είναι οι «F.O.X.», μία νεοσύστατη ηλεκτροπόπ μπάντα από το Essex. Την συναυλία θα ανοίξουν οι Έλληνες «Space Blanket», με επιρροές προερχόμενες κυρίως από την ηλεκτρονική μουσική και τη Nu disco.

Το αγαπημένο βρετανικό συγκρότημα αναμένεται να δώσει συνολικά 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες, πριν συνεχίσει την περιοδεία του στην Βόρεια Αμερική. Σύμφωνα με την EMI, οι διαχρονικοί Depeche Mode έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ και singles παγκοσμίως, κανοντάς τους το πιο επιτυχημένο και μακροβιότερο συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής στην ιστορία της μουσικής.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία στη Μαλακάσα έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 30€ (γενική είσοδος), 40€ (ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή), 50€ και 125€ (VIP) και 23€ (ανέργων). Η προπώληση γίνεται στο Tickethouse (Πανεπιστημίου 42 ,εντός της στοάς), στο Musicland (Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη) και μέσω διαδικτύου στο www.ticketpro.gr και στο tickethouse.gr (με πιστωτική κάρτα). Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6.30 μ.μ., ενώ η συναυλία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 9 μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα