«Αν ήμουν στη θέση του Βενιζέλου θα ζητούσα εξεταστική»

Ο Νικήτας Κακλαμάνης σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM υποστήριξε ότι αν ήταν στη θέση του Βενιζέλου θα ζητούσε να γίνει η εξεταστική για τα υποβρύχια, ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Αναλυτικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δήμαρχος Αθηναίων μίλησε:

Για τη διαφωνία Βενιζέλου-Αβραμόπουλου

«Δεν

νοείται δύο κορυφαίοι υπουργοί δημοσίως να αλληλοκατηγορούνται. Αυτά τα πράγματα πρέπει να λύνονται στα θεσμικά όργανα της Βουλής. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Βενιζέλος έχει κατηγορηθεί για τα υποβρύχια. Έχει δώσει τις δικές του εξηγήσεις. Ακούω τώρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει να γίνει εξεταστική επιτροπή και ήμουν στη θέση του κ. Βενιζέλου, θα σας έλεγα ότι θα προσέτρεχα να γίνει εξεταστική επιτροπή και να τελειώνει το θέμα, με ό,τι αποτέλεσμα βγει.»

Για τη Χρυσή Αυγή

«Μάλλον την Τρίτη, για το γνωστό θέμα της χρηματοδότησης, πάμε σε κοινή γραμμή. Το κατορθώσαμε. Βεβαίως θα ψηφίσω υπέρ, αλλά ο δρόμος θα είναι μακρύς για την κυβέρνηση. Ξέρουμε ότι δεν είναι σύντομος, αλλά θα έχει το οπλοστάσιο έτοιμο και να επιβεβαιωθεί η αναστολή της χρηματοδότησης. Εννοώ ότι είναι πάρα πολύ καλά δεμένη η κατηγορία για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και όλα αυτά.»

Για το αν θα επιμείνει στην απόφασή του να διεκδικήσει τη δημαρχία της Αθήνας

«Ξέρετε ότι όταν τοποθετούμαι δημόσια, με ξεκάθαρο τρόπο σε κάτι, το εννοώ και δεν το παίρνω πίσω, εκτός αν προκύψει μια μείζονα αντικειμενική αιτία, ένας άλλος λόγος. Έχω πει π.χ. ότι εάν γίνουν τριπλές εκλογές το Μάιο, ενδεχομένως να επιμείνω να προσπαθήσω ξανά να είμαι στην κεντρική πολιτική σκηνή. Είναι ο μόνος λόγος που μπορεί να με κάνει να αλλάξω γνώμη (σ.σ.: και να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων).»

Keywords
Τυχαία Θέματα