Αιχμές Αρβανίτη για εμπαιγμό από τη διοίκηση της ΕΡΤ

Με μια ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, ο Κώστας Αρβανίτης ενημερώνει ότι μετά τη λήξη της απεργίας των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, η “Πρωινή Ενημέρωση” θα συνεχιστεί με άλλους παρουσιαστές, αντί του ίδιου και της Μαριλένας Κατσίμη, αφήνοντας αιχμές κατά της διοίκησης της κρατικής τηλεόρασης για εμπαιγμό.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Κώστα Αρβανίτη:

“Καλημέρα φίλες

και φίλοι. Όταν τελειώσει η απεργία των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, η Πρωινή Ενημέρωση θα συνεχιστεί με άλλους παρουσιαστές. Οι συμβάσεις του Κώστα Αρβανίτη, της Τζούλης Τσίγκα και δεκάδων άλλων παρουσιαστών και δημοσιογράφων έληξαν.

Ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης μας είπε ότι θα γυρίσουν οι περισσότεροι συμβασιούχοι όταν διευθετηθεί το θέμα νομικά. Μας διαβεβαίωσε επίσης ότι όταν γυρίσουν, θα επιστρέψουμε όλοι στις θέσεις μας.

Από την άλλη, διαβεβαίωσε και τους νέους παρουσιαστές ότι θα μείνοιυν στην Πρωινή Ενημέρωση μέχρι το τέλος της σεζόν. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η ομάδα της Πρωινής Ενημέρωσης σας ευχαριστεί από την καρδιά της για την αγάπη σας, την κριτική και τη στήριξή σας. Η συνεργασία μας ήταν η καλύτερη που είχαμε ποτέ, και νομίζουμε ότι αυτό το καταλαβαίνετε και εσείς οι τηλεθεατές μας.

Εις το επανιδείν”, καταλήγει το σχόλιο του Κώστα Αρβανίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα