Άδωνις: Αν θέλουν να έρθουν στο γραφείο μου, ξεχνώ και τη μπουνιά και τον καφέ

Στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα FM” μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την επίθεση που δέχτηκε το πρωί στο νοσοκομείο “Αττικόν”, όπου είχε μεταβεί για να πραγματοποιήσει επίσκεψη στους χώρους λειτουργίας της μονάδας του ΕΣΥ.

“Μια φασιστική μειοψηφία δεν πρόκειται να με κάνει να υποχωρήσω από το να κάνω το καθήκον μου.

Ήταν έκφραση βίας από έναν συγκεκριμένο πολιτικό

χώρο.

Εργαζόμενοι του νοσοκομείου μαζί με διάφορους περιφερόμενους είχαν συγκεντρωθεί έξω από αυτό και για τον λόγο αυτό η Αστυνομία μου πρότεινε να πάω στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου από άλλη διαδρομή.

Επέλεξα ωστόσο να κατέβω από το αυτοκίνητο και να μιλήσω με τους συγκεντρωμένους. Μόλις κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο πετάξανε έναν καφέ παρόλα αυτά συνεχίσαμε πολύ ήρεμα και μιλήσαμε με τους εργαζόμενους. Φωνάζανε κάτι συνθήματα. Λιγο αργότερα, που προσπάθησα να προχωρήσω, με έσπρωξαν και με χτύπησαν.

Κάποιοι νομίζουν ότι έχουν την ιδιοκτησία του νοσοκομείου. Είναι αδιανόητο να απαγορεύουν στον υπουργό να επισκεφθεί ένα νοσοκομείο το οποίο είναι υπό την εποπτεία του, αλλά και να ασκούν βία πάνω στον υπουργό.

Δεν τους φοβάμαι. Πιστεύω ότι στη χώρα αυτή έχουμε όλοι δικαίωμα να πούμε τη γνώμη μας.

Δεν κρατώ κακία. Και αύριο να θέλει ο σύλλογος να έρθει στο γραφείο μου να μου πουν τα προβλήματά τους, ξεχνώ και τη μπουνιά και τον καφέ”, σχολίασε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα