O Στυλιανίδης με δική του ατζέντα για τη ΝΔ…

Τη δική του ατζέντα για τη Νέα Δημοκρατία, στο μέλλον που έρχεται μετά το Συνέδριο στα τέλη του τρέχοντος μηνός, παρουσιάζει σχηματικά ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στον “Τύπο της Κυριακής”.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, που διατηρεί υπολογίσισμη εσωκομματική ομάδα, και διεκδικεί να εκφράσει το καραμανλικό ρεύμα στη δική του γενιά στελεχών της Κεντροδεξιάς, σημειώνει μεταξύ άλλων τα εξής:

“Η Νέα Δημοκρατία

πρέπει να δείξει την κορυφή, και να περιγράψει το δρόμο, προσδιορίζοντας με σσαφήνεια το στρατηγικό στίγμα της και συνομιλώντας με τον κόσμο που έρχεται.

Η απελευθέρωσή μας από τα μνημονιακά διλήμματα του χθες, και η ξεκάθαρη οριοθέτηση ενός νέου, ρεαλιστικού οράματος για την Ελλάδα μετά την κρίση, θα μας ξαναταυτίσουν ως παράταξη με κορυφαίες εθνικές επιλογές, όπως στο παρελθόν.

Για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να δείξουμε όλοι εμπράκτως εμπιστοσύνη στη νεώτερη γενιά, η οποία έχει κάθε δικαίωμα να συνδιαμορφώσει το μέλλον μέσα στο οποίο θα κληθεί να ζήσει”, σημειώνει μεταξύ άλλων ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα