O Σγουρός σε ρόλο… Αλέφαντου, με Δούρου, αντί για Δούρο!

Σε κάθε παρατήρηση από τους πολιτικούς του αντιπάλους για τα κακώς κείμενα στην Περιφέρεια Αττικής, ο Γιάννης Σγουρός έδωσε μία και μόνο απάντηση στο debate του Mega. «Είστε ψεύτες, άσχετοι, δεν ξέρετε το αντικείμενο».

Με απλά λόγια, άκρως εμπεριστατωμένες απαντήσεις και με σεβασμό απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους. Σεμνότητα και ήθος…

Ο κ. Σγουρός εμφανίστηκε επίσης να υποστηρίζει πως δεν ευθύνεται

για κανένα λάθος στο διάστημα της θητείας του, ενώ για όλα όσα είχε υποσχεθεί και τελικά δεν υλοποιήθηκαν, φταίνε… άλλοι. Είτε το Υπουργείο Ανάπτυξης, είτε το υπουργείο Περιβάλλοντος, είτε οι Δήμοι. Πάντως, όχι η Περιφέρεια. Σε βαθμό που πραγματικά αναρωτιέμαι αν τελικά έχει κάποια αρμοδιότητα αυτή η Περιφέρεια.

Γιατί αν είναι έτσι όπως τα λέει, πραγματικά τον λυπάμαι τον κ. Σγουρό. Αν έχει κάτσει 12 χρόνια σε ένα γραφείο και δεν έχει τι να κάνει, απορώ πως δεν έχει πάθει κατάθλιψη από τη βαρεμάρα.

Φυσικά, τόσα χρόνια που είναι Περιφερειάρχης, θυμάται κανείς να βγήκε σε κάποιο κανάλι και να διαμαρτυρήθηκε επειδή η Πολιτεία, εμποδίζει ή καθυστερεί έργα για την Περιφέρεια; Μπα…

Όχι τίποτε άλλο, αλλά ο κ. Σγουρός δηλώνει και αντιμνημονιακός! Πότε, πού και πώς διαμαρτυρήθηκε για όσα στέρησε από τους πολίτες το Μνημόνιο; Εξέφρασε ποτέ τη δυσαρέσκειά του σε κάποια από τις συναντήσεις του με τον κ. Φούχτελ; Επειδή απλά το λέει πρέπει να τον πιστέψουμε στη λογική του ό,τι δηλώσεις είσαι;

Στο debate επίσης μάθαμε πως ο κ. Σγουρός θίγεται εύκολα. Δεν μπορεί να ακούει για συμφέροντα και διαπλοκή. Ντρέπεται για λογαριασμό όσων τα λένε. Και ως άλλος… Αλέφαντος, δεν ανεχόταν να κάνει διάλογο με τη Ρένα Δούρου, αν δεν του ζητήσει πρώτα συγγνώμη.

Τόσο πληγωμένος ήταν, όπως τότε ο Αλέφας στην Έλλη Στάη, μετά το κακό που του έκανε ο Δούρος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και δεν έβγαινε και στο τηλέφωνο να πει μία συγγνώμη.

Έτσι και η Δούρου (τυχαίο το ίδιο επίθετο;), επιμένει να καταγγέλλει και μία συγγνώμη δεν ζητάει.

Μία συγγνώμη από τον άνθρωπο τον εργατικό, που τα έργα που παρουσιάζει στον προεκλογικό του αγώνα, είναι έργα που ΘΑ εγκανιαστούν το νωρίτερο το 2015 και που στη μεγάλη τους πλειοψηφία αφορούν γήπεδα και αθλητικούς χώρους!

Όσοι άστεγοι έχουν ταλέντο σε κάποιο άθλημα, μπορεί να πάρουν μία ανάσα φροντίδας, οι υπόλοιποι πάλι στο κρύο θα τη βγάλουν… Και όσοι ζουνν σε υπόγεια, ξανά θα πλημμυρίσουν… Εκτός κι αν ο λαός, σε όλη την Ελλάδα, τιμωρήσει τους “Σγουρούς” για την απραξία τους.

Κυριακή κοντή γιορτή…

Keywords
Τυχαία Θέματα