O Justin Bieber… έφτυσε γείτονά του

Φήμες θέλουν τον Justin Bieber να έρχεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη έπειτα από μήνυση που του έκανε ο γείτονάς του πριν μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος τραγουδιστής απείλησε και έφτυσε έναν γείτονά του ο οποίος του έκανε παρατήρηση για τον τρόπο που οδηγεί γύρω από τη γειτονιά τους. Συγκεκριμένα ο Bieber στις 26 Μαρτίου, μπήκε στη Ferrari του στις 8 π.μ. και άρχισε

να οδηγεί υπερβολικά γρήγορα γύρω από το τετράγωνο, πράγμα που αναστάτωσε τον γείτονα ο οποίος βγήκε και του φώναξε ότι δεν μπορεί να οδηγεί έτσι τέτοια ώρα, στη γειτονιά.

Ο Bieber απάντησε πολύ άσχημα στον επιχειρηματία-πατέρα τριών παιδιών- γείτονά του, απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει και τον φτύνοντάς τον στο πρόσωπο. Έπειτα από αυτό ο αγανακτισμένος γείτονας του Bieber κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή και δηλώνει πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Τις έρευνες για το συμβάν έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα του Los Angeles.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός τραγουδιστής απασχολεί τις αστυνομικές αρχές μιας και κατά καιρούς έχει συλληφθεί για παραβιάσεις ορίων ταχύτητας, αναμείξεις σε καυγάδες, απρόσεχτη οδήγηση, ναρκωτικά και άλλα πολλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα