H Katy Perry… παρηγορεί τον Robert Pattinson

Τώρα που ο Robert Pattinson είναι πάλι μόνος του, μετά τον χωρισμό του από την Kristen Stewart, κάνει διάφορα πράγματα προκειμένου να γεμίσει τον χρόνο του, παρέα με καλούς του φίλους.

Έτσι λοιπόν πέρασε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Santa Barbara, με την Katy Perry. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια είναι φίλοι εδώ και πάρα πολύ καιρό και μάλιστα η Perry έκανε πολύ παρέα με το πρώην ζευγάρι πριν χωρίσουν.

Σύμφωνα

με πληροφορίες, οι δύο φίλοι έκαναν βόλτες ο ένας πλάι στον άλλον και κάποια στιγμή βρέθηκαν να παρακολουθούν την πρόβα του γάμου δύο αγνώστων, σ’ ένα ράντζο στο San Ysidro, ένα σημείο πολύ κοντά σ’ αυτό που μεγάλωσε η Perry.

Όπως δήλωσε μία καλεσμένη του γάμου που τους είδε εκεί, στεκόντουσαν απλά ο ένας δίπλα στον άλλον, ντυμένοι πολύ απλά και παρακολουθούσαν την πρόβα, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ότι κάτι ερωτικό συμβαίνει μεταξύ τους, ούτε κάποια ένδειξη τρυφερότητας ανάμεσά τους.

Πηγές λένε πως ο Pattinson νιώθει πολύ καλύτερα τώρα που χώρισε από την Stewart γιατί αισθάνεται πιο ελεύθερος από πριν και δεν έχει το ‘βάρος’ μία σχέσης να τον κουράζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα