Gisele: Δεν είμαι θεά, αλλά νιώθω καλά με τον εαυτό μου

Το πανέμορφο μοντέλο Gisele Bundchen δηλώνει πως αισθάνεται πολύ καλά με τον εαυτό της και δεν υπάρχει κάτι πάνω της που να μη της αρέσει.

Η Βραζιλιάνα καλλονή, μητέρα δύο παιδιών, αποδέχεται όλες της τις ατέλειες και νιώθει πολύ άνετα με τον εαυτό της, αν και στο ξεκίνημα της καριέρας της είχε δεχθεί κάποιες αρνητικές κριτικές για την εμφάνισή της που έπρεπε να αντιμετωπίσει.

«Τι μου αρέσει περισσότερο πάνω μου; Οι φακίδες μου. Τι δεν μου αρέσει; Τίποτα. Δεν νιώθω τέλεια, απλά αποδέχομαι τον εαυτό μου έτσι ακριβώς όπως είμαι, με τα θετικά του και τ’ αρνητικά του», δηλώνει η όμορφη

Gisele προσθέτοντας πως όταν ξεκίνησε την καριέρα της κάποιοι της έλεγαν ότι η μύτη της ήταν πολύ μεγάλη. Εκείνη το συζητούσε με τον πατέρα της ο οποίος την έκανε να καταλάβει ότι ακόμα κι αυτό ήταν μέρος της προσωπικότητάς της. Σήμερα αισθάνεται πολύ άνετα με αυτό. «Δε είμαι θεά αλλά είμαι εγώ και νιώθω πολύ καλά μ’ αυτό».

Το 32χρονο μοντέλο ανέφερε επίσης πως κι η μητέρα της την βοήθησε στο να αισθάνεται χαρούμενη με αυτό που είναι, μιας και η αυτοπεποίθηση για μια γυναίκα στη Βραζιλία ήταν πάντα πολύ σημαντική. Αν και θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, η Gisele σπάνια κοιτάει φωτογραφίες της σε περιοδικά γιατί το βρίσκει ‘βαρετό’.

Keywords
Τυχαία Θέματα