Chiwetel Ejiofor vs James Bond

To 24o φιλμ του James Bond φαίνεται ότι θα περιλαμβάνει έναν κακό κατευθείαν από τα Oscar. Ο Chiwetel Ejiofor, υποψήφιος για Oscar φέτος για το “12 Χρόνια Σκλάβος”, φημολογείται ότι θα είναι ο κακός στην επόμενη ταινία του James Bond, αναφέρει το TheWrap.

Οι

συζητήσεις δεν έχουν προχωρήσει ακόμα αλλά οι φήμες λένε ότι ο Ejiofor είναι η πρώτη επιλογή του σκηνοθέτη Sam Mendes που είχε αναλάβει επίσης και την προηγούμενη ταινία της σειράς με τίτλο “Skyfall”.

Λεπτομέρειες της πλοκής του ακόμη ατιλοφόρητου project δεν έχουν διαρρεύσει αλλά αναμένεται σε αυτό να δούμε και πάλι τους Ben Whishaw, Ralph Fiennes και Naomie Harris ως Q, M και Eve Moneypenny αντίστοιχα. Το σενάριο θα είναι του John Logan.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να μπει στην παραγωγή αυτό το Νοέμβριο και μέχρι τον Απρίλιο του 2015, με την προοπτική να κάνει ντεμπούτο στους κινηματογράφους το Νοέμβριο του 2015.

Ο Ejiofor αυτή τη στιγμή συμμετέχει στα γυρίσματα του φιλμ επιστημονικής φαντασίας “Z for Zachariah” με τους Margot Robbie και Chris Pine ενώ έχει επίσης συμφωνήσει να είναι στο καστ του “Triple Nine”, ένα δράμα με τους Casey Afflek, Aaaron Paul και Kate Winslet.

Keywords
Τυχαία Θέματα