15 χρόνια φυλακή για το βιασμό ανήλικης που θεωρούσε κόρη του!

Ένας 45χρονος άνδρα καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου σε 15 χρόνια φυλακή, για τον βιασμό ανήλικης που θεωρούσε κόρη του!

Η απίστευτη αυτή ιστορία ξεκινάει από το 2008 που η 17χρονη και 40χρονος τότε, σύναψαν ερωτική σχέση αφού η κοπέλα ανακάλυψε ότι ο πατέρας της δεν είναι ο σύζυγος της μητέρας της αλλά ο 40χρονος τότε, με τον οποίο η μητέρα διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση την περίοδο που συνέλαβε την κόρη της!

Η 17χρονη και ο «πατέρας» γνωρίστηκαν και αναπτύχθηκε μεταξύ τους σχέση και η ανήλικη κοπέλα έμεινε έγκυος, όμως λίγο καιρό αργότερα η απέβαλλε και κατήγγειλε τον άνθρωπο που θεωρούσε πατέρα της και σύντροφο της για βιασμό!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 45χρονος, σήμερα, άνδρας, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι τίποτα δε συνέβη παρά τη θέληση του κοριτσιού, παρόλο που η ανήλικη επανέλαβε τους ισχυρισμούς της περί βιασμού.

Ψυχολόγος που κατέθεσε ανέφερε ότι ο 45χρονος φέρεται να έπεισε την ανήλικη ότι είναι φυσιολογική μία ερωτική σχέση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που έχουν συγγενική σχέση.

Ωστόσο σε εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν αποδείχτηκε ότι ούτε 45χρονος δεν είναι πατέρας της 17χρονης, γεγονός που σημαίνει ότι η μητέρα συνέλαβε την κόρη της με τρίτο άνδρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα