Βίος και πολιτεία ο Τράπερ που συνελήφθη για διαρρήξεις ATM

Πολυτελή βίο φέρεται να έκανε ο τράπερ, που συμμετείχε σε  η οποία εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία. Την ίδια στιγμή το ποινικό του παρελθόν, προσπαθούσε μέσα από τα τραγούδια του ο γνωστός τράπερ Don Leon ο οποίος κατηγορείται ότι ανήκει στα μέλη συμμορίας που συνελήφθησαν για διαρρήξεις ΑΤΜ.

Σύμφωνα με έρευνες της ΕΛΑΣ, τα μέλη της σπείρας, μεταξύ

των οποίων και ο γνωστός τράπερ φέρεται να «ξέπλεναν» χρήματα σε βίντεο κλιπ και τζόγο.

Μάλιστα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τράπερ φρόντιζε να επιδεικνύει τον πλούτο του αναρτώντας βίντεο στα οποία εμφανίζεται με μεγάλα χρηματικά ποσά. Σε ό,τι αφορά την δράση του , το 2021 είχε συλληφθεί με την ίδια ακριβώς και μάλιστα… υπερηφανευόταν για τις πράξεις του

Η λεζάντα που το συνόδευε έγραφε: «Μαύρο χρήμα κόβω τίγκα». Ακολούθησε τότε η σύλληψή του για συμμετοχή σε συμμορία διαρρηκτών που ανατίναζε ΑΤΜ. Ο νεαρός προφυλακίστηκε, παρέμεινε στη φυλακή για πολλούς μήνες και αφέθηκε ελεύθερος τον περασμένο Ιανουάριο, με τη δίκη του ακόμα να εκκρεμεί.

Στη συνέχεια, γύρισε βίντεο κλιπ αφιερωμένο στη σύλληψή του, το οποίο «μετρά» σήμερα στο Youtube περίπου 400.000 προβολές. Οι στίχοι μιλούν από μόνοι τους: «Μπαίνω μέσα στο κλαμπ όλοι με κοιτάν, με παίζουν τα κανάλια είμαι ήδη σταρ». Ο στίχος «είμαι ήδη σταρ» οφείλεται στο γεγονός ότι είχε πάρει δημοσιότητα η σύλληψή του και είχε δώσει συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

@don_leon95 Mauro xrima kovo tigka
Keywords
Τυχαία Θέματα