Βασίλης Καρράς: Έγραψε τραγούδι στη ΜΕΘ – Ποιος θα το τραγουδήσει (video)

Μετά τον θάνατο του Βασίλη Καρρά και την κηδεία του, στην οποία παρευρέθηκε αρκετός κόσμος, η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», έκανε μια τρομερή αποκάλυψη για τον μεγάλο καλλιτέχνη.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο Βασίλης Καρράς κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στην εντατική έγραψε ένα τραγούδι που το χαρακτήρισε «μυθικό», ενώ είπε επίσης ότι το προόριζε για τον Νίκο Μακρόπουλο καθώς

τον έχει μες στην καρδιά του. Επίσης, ανέφερε ότι ίσως βγει το 2024 το συγκεκριμένο τραγούδι.

Πιο αναλυτικά η κ. Οικονόμου ανέφερε

«Το Πάσχα όταν έκανε εξετάσεις και πήρε τα αποτελέσματα, ήταν όχι απλά ελπιδοφόρα, έκανε σχέδια για το μέλλον. Το καλοκαίρι επιδεινώθηκε η κατάστασή του, είχε μπει τρεις φορές στην Εντατική.

Σε μία από αυτές τις φορές, έγραψε ένα καταπληκτικό τραγούδι, ένα μυθικό τραγούδι, όπως μου περιέγραψε άνθρωπος από το περιβάλλον του. Όταν το ολοκλήρωσε, πήρε τηλέφωνο τον πολύ καλό του φίλο, τον Νίκο τον Μακρόπουλο. Ο Βασίλης Καρράς είχε πολλούς φίλους. Στην καρδιά του, όμως, είχε λίγους, κι ένας από αυτός ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν πήγε και τον είδε ο Νίκος και του είπε να το βγάλει. Το έχει έτοιμο, όμως, επειδή έγινε αυτό το αναπάντεχο, δεν ξέρω τα σχέδιά του. Ίσως το 2024 να το κυκλοφορήσει. Είναι ένα τραγούδι που θα λατρέψει ο κόσμος»

Βασίλης Καρράς: Οι σπαρακτικές στιγμές μετά την κηδεία – Το τραγούδι που είχε γράψει για τη γυναίκα του και το… ουίσκι

Χθες το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές είπαν το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε στα 70 του χρόνια, σκορπίζοντας θλίψη σε χιλιάδες κόσμο που άκουγε και λάτρευε τον μεγάλο καλλιτέχνη.

Μάλιστα μετά το τέλος του μυστηρίου, όπως αποκαλύφθηκε μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό», συγγενείς και φίλοι του Βασίλη Καρρά έμειναν στο σημείο και τραγούδησαν με κλάματα το τραγούδι που είχε γράψει για τη γυναίκα του, το «όταν τα χρόνια σου περάσουν». Μετά ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης πήρε ένα μπουκάλι ουίσκι και έσταξε μερικές σταγόνες πάνω στο φέρετρο, ενώ ο αδερφός του καλλιτέχνη κλαίγοντας φώναζε «αδερφέ μου μην με αφήνεις».

Όλα τα παραπάνω τα επιβεβαίωσε και ο Ζαφείρης ΜελάςΔείτε πλάνα και εικόνες από την κηδεία του μεγάλου καλλιτέχνη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Καρράς, Έγραψε, ΜΕΘ – Ποιος,vasilis karras, egrapse, meth – poios