Τσίπρας: Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου


Σε μία αποκάλυψη -βόμβα προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πως η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό του. Μάλιστα ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε τα υπόλοιπα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να

προσέχουν.

Η αποκάλυψη που βάζει εκ νέου φωτιά στο πολιτικό σκηνικό γίνεται σε συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα που δημοσιεύεται στην εφημερίδα RealNews της Κυριακής.

«Σύντροφοι να προσέχετε. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Και το δικό μου, και τα δικά σας», φέρεται να είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματός του.

Απάντηση Δένδια

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας αντέδρασε και κάλεσε τον τον Αλέξη Τσίπρα είτε να διαψεύσει ότι είπε κάτι τέτοιο στη συνεδρίαση της ΚΟ, είτε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Δεκαπλασιασμός των παρακολουθήσεων το 2012

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της ΑΔΑΕ οι παρακολουθήσεις τηλεφώνων για το 2012 δεκαπλασιάστηκαν μέσα από διατάξεις του εισαγγελέα Εφετών για «εθνικούς λόγους». Στην επίμαχη έκθεση της ΑΔΑΕ είχε τονιστεί ότι πλέον σχεδόν καθίσταται αδύνατο να εντοπιστούν τυχόν παρατυπίες στις παρακολουθήσεις εξαιτίας της ανεπανάληπτης αύξησης των παρακολουθήσεων.


Keywords
Τυχαία Θέματα