Μαζράου, Μπενζεμά, Ελ Γκάζι: Στο στόχαστρο ποδοσφαιριστές που τάσσονται υπέρ της Παλαιστίνης

Στοχοποίηση για τις θέσεις του υπέρ της Παλαιστίνης δέχεται ο άσσος του γαλλικού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Καρίμ Μπενζεμά μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε σε βάρος του ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, για συσχετισμό του με τρομοκρατική οργάνωση – Γερμανός βουλευτής ζητάει την απέλαση του παίκτη της Μπάγερν Νουσέρ Μαζράουι, επειδή τάχθηκε υπέρ των Παλαιστινίων – Ο Ανουάρ ελ Γκάζι έμεινε ελεύθερος από τη Μάιντς ύστερα από ποστάρισμά του υπέρ της Παλαιστίνης.

Συγκεκριμένα, ο Καρίμ

Μπενζεμά τοποθετήθηκε για τον πόλεμο στο Ισραήλ και προσευχήθηκε για τα θύματα στη Γάζα, δείχνοντας να παίρνει θέση υπέρ των Παλαιστινίων και προκαλώντας αντιδράσεις.

«Όλες μας οι προσευχές για τους κατοίκους της Γάζας που είναι για άλλη μια φορά είναι θύματα αυτών των άδικων βομβαρδισμών που δεν λυπούνται γυναίκες ή παιδιά», ανέφερε σε ανάρτηση του ο Γάλλος ποδοσφαιριστής.

Toutes nos prières pour les habitants de Gaza victimes une fois de plus de ces bombardements injustes qui n’épargnent ni femmes ni enfants.

— Karim Benzema (@Benzema) October 15, 2023

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλντ Νταρμανέν υποστήριξε ότι ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής επιθετικός της Αλ Ιτιχάντ και πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, διατηρεί δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, η οποία σε χώρες όπως η Γαλλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία ή η Αίγυπτος θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση.

«Ο κ. Καρίμ Μπενζεμά έχει διαβόητους δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα», είπε με σιγουριά ο Γάλλος υπουργός σε συνέντευξη του στο δίκτυο CNews. Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως σοβαρή κατηγορία κατά του κατόχου της Χρυσής Μπάλας, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα