Τραγωδία στα Σπάτα: Τρεις συλλήψεις – Όλα τα νεότερα για το τραγικό περιστατικό

Το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε τη Δευτέρα στα Σπάτα όταν ένας νεαρός Βρετανός τουρίστας διαμελίστηκε από έλικα ιδιωτικού ελικοπτέρου έχει σοκάρει το πανελλήνιο και όχι μόνο.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε θανάσιμα ένας Βρετανός υπήκοος προσπαθούν να διευκρινίσουν οι αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερις Βρετανοί τουρίστες, οι οποίοι είχαν μίσθωση ένα ελικόπτερο, προσγειώθηκαν στην περιοχή Άγιος Γεώργιος των Σπάτων.

Κατά την αποβίβαση όμως και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες άτυχος 21χρονος κατευθύνθηκε στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου,

χτυπήθηκε και διαμελίστηκε από τον έλικα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χτυπήθηκε από τον πίσω έλικα ο οποίος ήταν ακόμα σε λειτουργία και όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του αδερφού του.

Το θέαμα σόκαρε τους πάντες με τον πιλότο του ελικοπτέρου να ειδοποιεί από τον ασύρματο να μην προσγειωθεί το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν οι γονείς του άτυχου παιδιού για να μην αντικρίσουν όσα είχαν συμβεί.

Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά του πιλότου για ανθρωποκτονία από αμέλεια ενώ έχουν γίνει και τρεις συλλήψεις και συγκεκριμένα ο πιλότος και δύο φροντιστές.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών tabloids, η οικογένεια του 21χρονου πρόκειται για «πλούσια οικογένεια» και μέλη του βρετανικού jet set.

Όπως αναφέρουν η οικογένεια Άγγλων είχε νοικιάσει δυο ελικόπτερα για να ταξιδέψει από τη Μύκονο όπου έκανε διακοπές, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στα Σπάτα, όπου τους περίμενε το ιδιωτικό τους jet για να τους μεταφέρει στην Αγγλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα