Το πολυσυζητημένο «Joker: Folie à Deux» αποκτά trailer

Όλοι θυμόμαστε το πώς ο Τοντ Φίλιπς πάτησε στο σκορσεζικό «Βασιλιά της κωμωδίας» για να φτιάξει έναν απέραντα ρεαλιστικό και ανθρώπινο Τζόκερ βάζοντας φωτιά στα κόμικ συστατικά του ήρωα της DC.

Τώρα έρχεται η συνέχεια εκείνου του φιλμ που χάρισε το όσκαρ ερμηνείας στον Χοακίν Φίνιξ. Το νέο φιλμ που έχει τίτλο

«Joker: Folie à Deux» και θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου αφηγείται την ιστορία γνωριμίας του Joker (φυσικά και πάλι ο Φίνιξ στο ρόλο) και της Harley Quinn, την οποία υποδύεται η Lady Gaga.

Στο πρώτο εντυπωσιακό και κατασκότεινο τρέιλερ της ταινίας του Τοντ Φίλιπς, παίρνουμε μια μικρή γεύση της παράνοιας που σφραγίζει τη σχέση μεταξύ της όμορφης ψυχιάτρου και του επικίνδυνου ασθενή της που βρίσκεται στη φυλακή.

Η Warner Bros δεν άφησε να αποκαλυφθούν πολλά πράγματα από το σενάριο στο trailer αλλά οι πληροφορίες μιλάνε για ένα πειραγμένο μιούζικαλ, φτιαγμένο κυρίως με όρους καταραμένου ρομάντζου.

Ο όρος «Folie à Deux» αναφέρεται σε έναν ιατρικό όρο που χρησιμοποιείται για την περιγραφή μιας ψυχολογικής διαταραχής που επηρεάζει δύο ή περισσότερα, συνήθως συγγενικά, πρόσωπα.

Στο φιλμ που θα περιέχει 15 διασκευές διάσημων τραγουδιών πρωταγωνιστούν ακόμη οι Μπρένταν Γκλίζον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ, Χάρι Λότι κ.α.

Keywords
Τυχαία Θέματα