Το ΠΑΣΟΚ τα βάζει με τον… εαυτό του για την ΕΡΤ

Με μία πύρινη ανακοίνωση για την ΕΡΤ, το ΠΑΣΟΚ καταφέρεται εναντίον αυτών «που μετέτρεψαν την ΕΡΤ σε παραμάγαζο για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων».

Δηλαδή, εναντίον του εαυτού του, καθώς οι κυβερνήσεις του ήταν που μετέτρεψαν κατ’ εξοχήν την ΕΡΤ σε παραμάγαζο για

την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων.

«Οι μόνοι που αντιδρούν είναι αυτοί που μετέτρεψαν την ΕΡΤ σε παραμάγαζο για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων καλύπτοντας μια μικρή μειοψηφία εργαζομένων», αναφέρει κατά λέξη στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας πολλαπλά εγκεφαλικά με τη σκληρή αυτοκριτική του.

«Η συνέχιση της παράνομης κατάληψης της ΕΡΤ στρέφεται εναντίον των εργαζομένων που αν και έχουν αξιολογηθεί αξιοκρατικά δεν μπορούν να πιάσουν δουλειά, κατά της ανασυγκρότησης και αναβάθμισης της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, κατά της προετοιμασίας της Ελλάδας εν όψει της ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφέρει ακόμα το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.

«Κανείς σήμερα δεν μπορεί στο όνομα του λαϊκισμού και του τυχοδιωκτισμού να σταματήσει την αναβάθμιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ, εννοώντας μάλλον πως, στο όνομα του συντηρητισμού και της αντισυνταγματικότητας, μπορεί οποιοσδήποτε να προωθήσει τη διάλυση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα