Το αντίο του Τσιμίκα στον Κλοπ: «Η πίστη σου σε μένα μου άλλαξε τη ζωή»

Με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση, ο Κώστας Τσιμίκας αποχαιρέτισε τον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος ολοκλήρωσε έναν σπουδαίο κύκλο εννέα ετών στον πάγκο της Λίβερπουλ. Ο Κώστας Τσιμίκας είπε το δικό του αντίο στον Γιούργκεν Κλοπ, τον άνθρωπο που όπως αναφέρει του άλλαξε τη ζωή, καθώς ήταν η προσωπική του επιλογή το  2020 και μέτρησε 86 συμμετοχές και τρεις τίτλους υπό την ηγεσία του στο Άνφιλντ.

«Κόουτς, η πίστη σου σε μένα μου άλλαξε τη ζωή. Μου έδωσες την ευκαιρία να παίξω για έναν οργανισμό που προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες σε όσους είναι αρκετά τυχεροί

για να τον υπηρετήσουν. Το να παίξω υπό την καθοδήγησή σου στη Λίβερπουλ υπήρξε ένα ταξίδι γεμάτο με έντονη χαρά και απίστευτα μαθήματα. Από το Άνφιλντ και τις βραδιές Champions League στο να σηκώνω τρόπαια, κάθε στιγμή ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», έγραψε στην ανάρτησή του ο 28χρονος διεθνής μπακ.

«Ευχαριστώ που με σχημάτισες όχι μόνο σαν παίκτη αλλά και σαν άνθρωπο. Σου εύχομαι ευτυχία και επιτυχία στις νέες σου περιπέτειες. Θα μας λείψεις», έκλεισε την ανάρτησή του ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ.

Η ανάρτηση Τσιμίκα για Κλοπ

Ειδήσεις σήμερα:

Πορτοσάλτε και Παγώνη συμβουλεύουν τον Κασσελάκη για τα μπουζούκια: «Εμείς οι δεξιοί ξέρουμε» (video)

O Μπομπ Κατσιώνης μετέτρεψε σε Heavy Metal το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι – «Αν είχαμε πάει με αυτή την version θα είχαμε κερδίσει» (video)

Έμπνευση ή αντιγραφή; Σάλος για Ιταλικό τραγούδι που μοιάζει υπερβολικά με το “Ζάρι” της Σάττι (Video)

Ασπρόπυργος: Οδηγός βίασε 27χρονη μέσα σε λεωφορείο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιμίκα, Κλοπ,tsimika, klop