Θλίψη στον χώρο της μόδας: Έφυγε από τη ζωή η γνωστή fashion blogger Λαβίνια Σταθάκη

Στη θλίψη σκορπίστηκε ο χώρος της μόδας μετά τη σοκαριστική είδηση του θανάτου μιας νέας κοπέλας, της Λαβίνιας Σταθάκη, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, η δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο της fashion blogger έγινε γνωστή από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος ανέφερε:

«Η πολυαγαπημένη μας Λαβίνια έφυγε χτες από κοντά μας για τη γειτονιά των αγγέλων μετά από γενναία μάχη. Την αποχαιρετούμε αύριο Παρασκευή 5/4 και ώρα 11:00πμ στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία της Αγίας Παρασκευής».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LAVINIA STATHAKI (@laviniastathaki)

Η ίδια ασχολούταν ενεργά με τον κόσμο της μόδας για πάρα πολλά χρόνια και ήταν αρκετά γνωστή σε αυτούς τους κύκλους, επίσης υπήρξε και μητέρα τριών παιδιών.

Στο παρελθόν είχε αναφέρει: «Η αγάπη μου για το styling ξεκίνησε από όταν ήμουν παιδί. Θαύμαζα τις γνώσεις τις μητέρας μου και μέσα απο εκείνη έμαθα τα υφάσματα καθώς και τις εποχές τις μόδας. Στη πορεία έφτιαξα το δικό μου blog, έκανα σεμινάρια styling και ιστορία της μόδας. Σήμερα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή μέσω των social. Μέσα απο τη διαδικασία αυτή απέκτησα και μια άλλη ενασχόληση, τη φωτογραφία»

Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ήταν την πρωτοχρονιά, όταν και ευχόταν το 2024 να είναι καλύτερο από το 2023.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LAVINIA STATHAKI (@laviniastathaki)

Ειδήσεις σήμερα:

«Η στιγμή που ο Άδωνις φεύγει τρέχοντας…» – Το επικό βίντεο που ανέβασε ο Πολάκης

Δημοσκόπηση MRB: Συνεχίζει να ανεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Ξανά απώλειες για τη Νέα Δημοκρατία

Μανώλης Σφακιανάκης: Η πρώτη απάντηση μετά τη διαγραφή Χαρδαλιά – «Προτιμώ να φύγω παρά να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς» (video)

Πώς ο ΣΚΑΙ δικαίωσε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ με τη χθεσινή δημοσκόπηση – Το σχόλιο Κύρτσου

Keywords
Τυχαία Θέματα