«Θα με σκοτώσουν» – Η «Σπαρτιάτισσα» Δομνίκη με το onlyfans καταγγέλλει απειλές από τους «Αγνούς Εθνικιστές»

Η διαγραμμένη Δομνίκη Παπαδοπούλου των Σπαρτιατών με το onlyfans κατήγγειλε ότι ομάδα εθνικιστών απαίτησε και πέτυχε τη διαγραφή της από τους «Σπαρτιάτες» περίπου 10 ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ενώ παράλληλα κατήγγειλε ότι δέχθηκε μηνύματα ότι θα την σκοτώσουν.

«Δέχθηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται “Αγνοί Εθνικιστές”, έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία και λέγανε “βίζιτα” και “πόρνη”» είπε αρχικά

στον ΑΝΤ1 η Δομνίκη Παπαδοπουλου, η οποία έχει τηλεοπτικό παρελθόν με παρουσίες από το GNTM και το X-Factor μέχρι τα Παρατράγουδά της Αννίτας Πάνια.

Σύμφωνα με την ίδια, «υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση» της ομάδας αυτής στους «Σπαρτιάτες» για την απομάκρυνσή της από τα ψηφοδέλτια, ενώ συμπλήρωσε ότι «εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο».

Ειδικά, δε, για την απόφαση του επικεφαλής των «Σπαρτιατών», Βασίλη Στίγκα, ότι «δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της», η Δομνίκη Παπαδοπούλου είπε ότι «είχαν μία-μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές. Ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν».

Ποια είναι η διαγραμμένη «Σπαρτιάτισσα» Δομνίκη με το onlyfans

Η διαγραμμένη «Σπαρτιάτισσα» Δομνίκη με το onlyfans είχε βρεθεί στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN με τίτλο «Αννίτα Κοίτα», όπου έψαχνε… γαμπρό. Όπως δήλωνε τότε αναζητούσε άνδρα… χορηγό με κότερο, με πιστωτικές κάρτες και ανοιχτοχέρη.

Η ίδια είχε εμφανιστεί και στις οντισιόν του GNTM όπου στην πρώτη φάση πέρασε με τέσσερα “ναι” ωστόσο δεν συνέχισε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού:

Όμως, η προσπάθεια της να λάμψει στο στερέωμα των εγχώριων stars συνεχίστηκε και στο XFACTOR, όπου και εκεί απέτυχε παταγωδώς!

Keywords
Τυχαία Θέματα