Τέμπη: Η ανάρτηση αδελφού θύματος για τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης χθες, Πέμπτη (05/10), έκανε την πρώτη του ομιλία στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος και έθεσε τις βασικές αιχμές για το πως θα κινηθεί η αξιωματική αντιπολίτευση το επόμενο διάστημα.

Ωστώσο, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα τραγικά περιστατικά που έχουν γίνει στη χώρα, όπως οι πυρκαγιές, οι πλημμύρες αλλά φυσικά και το δυστύχημα των Τεμπών, που έχει εξαφανιστεί

από τη δημόσια συζήτηση με την απόδοση ευθυνών να είναι ακόμα ανοιχτή.

Ο αδερφός του Βάιου Βλάχου, ενός από τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος με ανάρτηση του στο Twitter επισήμανε τα λόγια του Στέφανου Κασσελάκη από τη Βουλή, ο οποίος ανέφερε ότι «δεν θα ξεχαστούν τα Τέμπη».

«Ο Στ. Κασσελάκης δεν παρέλειψε να μιλήσει για δύο βαρονίες στη ΝΔ. Η μία του Κ. Μητσοτάκη και η δεύτερη του Κ. Καραμανλή. Μάλιστα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν τολμά να πειράξει «την άλλη βαρονία. Ο οποίος τολμά και μιλά για τα Τέμπη, που μιλά για το ΟΑΚΑ. Ο άριστος Καραμανλής».

Ο ίδιος δεσμεύτηκε μάλιστα, απέναντι στα θύματα και στις οικογένειές τους ότι «δεν θα ξεχαστούν τα Τέμπη», έγραψε ο Βαγγέλης Βλάχος θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι για όλους αυτούς τους ανθρώπους η υπόθεση μένει ανοιχτή και ζητούν δικαίωση στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν.

“Ο Στ. Κασσελάκης δεν παρέλειψε να μιλήσει για δύο βαρονίες στη ΝΔ. Η μία του Κ. Μητσοτάκη και η δεύτερη του Κ. Καραμανλή. Μάλιστα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν τολμά να πειράξει «την άλλη βαρονία. Ο οποίος τολμά και μιλά για τα Τέμπη, που μιλά για το ΟΑΚΑ. Ο άριστος… https://t.co/PpWkTB9g8S pic.twitter.com/ymWzXZsvEh

— Βαγγέλης Βλάχος | Evan Vlachos (@EvanVlacho) October 5, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα