Συνέντευξη αλλά «First Dates» από την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τον σίγουρο δρόμο που χάραξε στην διακαναλική συνέντευξη της επέλεξε, η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην συνέντευξη της στον Αντ1. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επέλεξε για μια ακόμη φορά να απαντήσει στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ που είχε επικρίνει την ύποπτη στήριξη που λαμβάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

από τα κυρίαρχα ΜΜΕ, ειρωνευόμενος τα περί της δήθεν… «αγάπης», αναφέροντας «Ο κ. Κουτσούμπας ειρωνεύθηκε την αγάπη και την καρδιά, εγώ του απάντησα ότι με ειρωνείες και κυνισμό δεν αλλάζει ο κόσμος. Με αγάπη αλλάζει. Είπε ότι δεν με έχει δει ποτέ στα κινήματα. Δεν με έχει δει ενδεχομένως γιατί δεν ήταν. Με έχουν δει όμως τα μέλη του ΚΚΕ που έχω υπερασπισθεί στο αγροτικό κίνημα και στο ΧΥΤΑ Αιγείρας»

Ενώ για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ είπε: «Ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε ότι υπάρχει Πλεύση Ελευθερίας, που την παρασιωπούσε για να μην ακουσθεί. Αυτό το μίσος, αυτή η τοξικότητα, αυτές οι επινοήσεις από έναν πολιτικό… Ως λαός έχουμε το χαρακτηριστικό ότι είμαστε πολύ γενναιόδωροι και ξεχνάμε. Ας θυμηθούμε ποιους προσκαλούσε ο κ. Τσίπρας στις προηγούμενες εκλογές να τον ψηφίσουν. Ας το θυμηθούμε και ας καταλάβουμε από εκεί και πέρα για ποιο λόγο τώρα στοχοποιεί την Πλεύση Ελευθερίας».

Όσο για τις αλλαγές στις εκλόγιμες θέσεις των ψηφοδελτίων, που επέφερε κύμα αποχωρήσεων από το κόμμα της με καταγγελίες, η ίδια τις δικαιολόγησε στα πλαίσια ότι τα μικρά κόμματα, τα νέα κόμματα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αλλαγές στις λίστες, δείχνοντας ουσιαστικά ότι χρησιμοποίησε τα στελέχη ώς λαγούς… για να εξασφαλίσουν εκλόγιμες θέσεις. Κλείνοντας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποσχέθηκε πως το κόμμα της θα είναι η αντιπολίτευση που δεν υπήρξε ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα