Συνεχίζεται η «απώλεια μνήμης» για τη Λίστα Λαγκάρντ

Ασθενή μνήμη παρουσίασε άλλος ένας μάρτυρας στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τη Λίστα Λαγκάρντ. Αυτήν τη φορά επρόκειτο για τον Λεωνίδα Γιαννικόπουλο, συνεργάτη του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Δημήτρη Γεωργακόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με τον τελευταίο φέρεται να είχε γίνει αποδέκτης πρότασης ενός εκατομμυρίου ευρώ προκειμένου να παραδοθεί στα χέρια του λίστα ελλήνων καταθετών του εξωτερικού. Ο κ. Γιαννικόπουλος

υποστήριξε πως δε μπορούσε να θυμηθεί περισσότερα στοιχεία, παρά μόνο ότι τον είχε πλησιάσει κάποιος στο γραφείο του στο υπουργείο Οικονομικών.

Σήμερα, εξάλλου, καταθέτει στην Επιτροπή ο Σταύρος Παπασταύρου, ο δικηγόρος-σύμβουλος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ενώ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η κατάθεση, την Πέμπτη, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ωστόσο, δεν θα καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα ύστερα από σχετικό αίτημα του μέλους της Επιτροπής-βουλευτή του ΚΚΕ, Σπύρου Χαλβατζή ο οποίος δεν θα μπορούσε να παραστεί λόγω του συνεδρίου του κόμματός του.

Keywords
Τυχαία Θέματα