Συναγερμός στην Αυστραλία: Μεγάλη φωτιά σε κτίριο στο Σίδνεϊ – Σοκαριστικές εικόνες (video)

Τεράστια πυρκαγιά κατακαίει επταώροφο κτίριο στο Σίδνει εδώ και λίγη ώρα.

Πάνω από 100 πυροσβέστες και 20 οχήματα επιχειρούν να περιορίσουν σφοδρή πυρκαγιά που έχει εκδηλωθεί στο κέντρο του Σίδνεϊ και επεκτείνεται και σε άλλα, ανακοινώθηκε από τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.

«Το κτίριο καταρρέει, ενώ η πυρκαγιά αρχίζει να επεκτείνεται σε γειτονικά κτίρια, μεταξύ των οποίων πολυκατοικίες», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι πυροσβέστες της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, οι οποίοι έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Woah huge fire

in the heart of Surry Hills right now in Sydney, sent by @annamccrea37 @abcnews @abcsydney. pic.twitter.com/HMQGwmvr2T

— Evelyn Leckie (@Evelyn_Leckie) May 25, 2023

Big fire in the heart of Sydney, Australia pic.twitter.com/dd3Csg036I

— Citizen Free Press (@CitizenFreePres) May 25, 2023

Τηλεοπτικές εικόνες δείχνουν πυροσβέστες να προσπαθούν να κατασβέσουν την πυρκαγιά σε κτίριο το οποίο βρίσκεται κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Σίδνεϊ. Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο έχει τυλιχθεί επίσης στις φλόγες.

«Τρομερή πυρκαγιά στο Σάρι Χιλς στην εκλογική περιφέρειά μου. Παρακαλώ να παραμείνετε ασφαλείς και να ακούτε τις οδηγίες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης», έγραψε στο Twitter η βουλευτής Τάνια Πλίμπερσεκ.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας δήλωσε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες. Φλεγόμενα συντρίμμια έχουν επίσης πέσει σε εξώστη γειτονικού κτιρίου, σύμφωνα με τις τηλεοπτικές εικόνες.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα για σχόλιο.

BREAKING: Massive fire engulfs and collapse multi-story building in the heart of Surry Hills Sydney, Australia pic.twitter.com/AFrXmTZDbj

Insider Corner (@insidercnews) May 25, 2023

A view from central station in Sydney as a Surry Hills building engulfed by flames collapses. pic.twitter.com/VcAN0Ycqrj

— Siobhan Heanue (@siobhanheanue) May 25, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα