Συγκλονίζει η «Arya Stark» του Game of Thrones: «Ο πατέρας μου με κακοποιούσε από τα 8 μου»

Η Μέισι Γουίλιαμς, γνωστή ως «Άρια Σταρκ» (Arya Stark), έναν ρόλο που πολυαγαπήθηκε από το κοινό μέσα από τη σειρά “Game of Thrones”, τρία χρόνια μετά το τέλος της παραγωγής, προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τη ζωή της.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια με δάκρυα στα μάτια και παραδέχτηκε πως δεν πέρασε καθόλου εύκολα. Όπως δήλωσε, ο πατέρας της την κακοποιούσε από την ηλικία των 8 ετών.

Η Μέισι Γουίλιαμς προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη για τη ζωή της στο podcast του Steven Barlett, «Diary

of a CEO»

«Λοιπόν, εγώ όταν ήμουν μικρό παιδί, είχα μια τραυματική σχέση με τον μπαμπά μου», δήλωσε αρχικά στο podcast του Steven Barlett, «Diary of a CEO» και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό πολύ, γιατί επηρεάζει τα αδέρφια μου κι ολόκληρη την οικογένειά μου».

Όπως περιέγραψε στη συνέχεια, από πολύ μικρή ηλικία αντιμετώπιζε προβλήματα με τον ύπνο της. Ωστόσο, ποτέ δεν είχε καταλάβει τι πραγματικά έφταιγε.

«Ίσως αυτό πραγματικά χάλασε την παιδική μου ηλικία. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δυσκολευόμουν πραγματικά να κοιμηθώ και νομίζω ότι ποτέ δεν συνειδητοποίησα πως πολλά από τα τραυματικά πράγματα που μου συνέβαιναν ήταν το λάθος», εξήγησε.

The Painful Past Of A @GameOfThrones Star.@Maisie_Williams was cast in the biggest tv show in the world at 12 years old.

But uncovering her excruciatingly painful & traumatic childhood with such vulnerability is what really blew me away.

Out Now

Keywords
Τυχαία Θέματα