Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και ο Ιάσωνας «Γκουαϊδό» Πιπίνης

Μετά την… πετυχημένη του πορεία ως ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα Λατινικής Αμερικής, ο δημοσιογράφος Ιάσωνας Πιπίνης αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο των «μερακλήδων» συντοπιτών του από τη Λέσβο.

Έτσι τουλάχιστον τους χαρακτήρισε ο ίδιος στην ανάρτησή του, με την οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Ο άνθρωπος που ευθύνεται για την… πρωτοπόρα αναγνώριση του πραξικοπηματία Γκουαϊδό από την Ελλάδα,

πριν καν χαράξει ενιαία στρατηγική η Ευρωπαϊκή Ένωση για το θέμα, πλέον, μετά και τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανακοίνωσε ότι πήρε την απόφαση να πολιτευτεί.

Με απλά λόγια ο γνωστός και ως… «ειδικός μαδουρολόγος», που συμβούλευσε τον πρωθυπουργό να ανακηρύξει τον αχυράνθρωπο Χουάν Γκουϊδό πρόεδρο της Βενεζουέλας… θα πάει να λύσει τα προβλήματα της Λέσβου και την.. προσφυγική κρίση!

Η αλήθεια είναι πως δεν πέτυχε τίποτα ως «ειδικός σύμβουλος» για την Λατινική Αμερική αφού πλέον ο Γκουαϊδό είναι στα αζήτητα και η Ουάσιγκτον στράφηκε πάλι προς Μαδούρο για πετρέλαιο.

Στη σχετική ανάρτησή του αναφέρει:

«Θα είναι ΤΙΜΗ για εμένα να διεκδικήσω την ΨΗΦΟ των συμπολιτών μου στη ΛΕΣΒΟ, στη ΛΗΜΝΟ και στον ΆΓΙΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ στις επικείμενες βουλευτικές ΕΚΛΟΓΕΣ».

«Συναντήθηκα με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και συζητήσαμε την προοπτική να συμμετέχω στο ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ της Ν.Δ. στη Λέσβο, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Γνωρίζω τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, τις ιδιαιτερότητες αλλά και τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν την περιοχή ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Από πλευράς μου, τόνισα στον κ. Πρωθυπουργό πως θα είναι τιμή μου να ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στην εκλογική διαδικασία, διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών μου, στη ΛΕΣΒΟ, στη ΛΗΜΝΟ και στον ΑΓΙΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ.

Υπενθύμισα στον κ. Πρωθυπουργό ότι ο ΜΕΣΟΤΟΠΟΣ Λέσβου, από όπου κατάγομαι, φημίζεται για τους ανθρώπους του, που είναι “ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ” και εργατικοί!… Έχω συγκεκριμένες ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και μεγάλη όρεξη για δουλειά, ώστε να συμβάλλω στην ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ του Νομού Λέσβου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Πρωθυπουργό για την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που μου έχει δείξει στη συνεργασία που έχουμε τα τελευταία χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα